Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potres mozga Sose

Antoliću oduzeta kapetanska traka. Tokić: Ne znam čemu isključenje

Dinamo - Lokomotiva
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
19.11.2017.
u 18:01

- Nemam jednog kapetana, nego više njih. Arijan je svojim stavom i kalvarijom koju je prošao, zaslužio da bude kapetan – objasnio je trener plavih Mario Cvitanović.

Dinamo je uredno odradio svoj posao, očekivano je pobijedio Lokomotivu (2:0), upisao protiv ovog kluba 26. pobjedu u 27 dosadašnjih međusobnih susreta i još povećao bodovnu prednost u odnosu na pratnju.

Zanimljivo, kapetan Dinama bio je Arijan Ademi iako je na travnjaku od početka bio i Domagoj Antolić.

- Nemam jednog kapetana, nego više njih. Arijan je svojim stavom i kalvarijom koju je prošao, zaslužio da bude kapetan – objasnio je trener plavih Mario Cvitanović.

Dinamo - Lokomotiva
1/11

Još je kazao da nema nikakve mrlje na pobjedi Dinama.

- Izuzetno sam zadovoljan otvaranjem, energijom, rješenjima i kvalitetom, 35 minuta bilo je izuzetno dobro, s dobrom reakcijom na izgubljenu loptu. Onda smo malo upali u igru bez dovoljno agresije, duela i povratne trke. Zadovoljan sam jer smo kreirali dosta šansi, više nego prije, traka je bila dobra, ali moramo biti mirniji i strpljiviji u završnici, i zabijati golove. I malo sam nezadovoljan što ranije nismo utakmicu odveli iz neizvjesnosti – zaključio je Cvitanović.

Dinamo je u nastavak utakmice ušao bez Borne Sose koji je u prvom dijelu dobio udarac kopačkom u glavu. Nakon utakmice utvrđeno je da Sosa ima blaži potres mozga.

A zadnjih deset minuta Lokomotiva je igrala s igračem manje, drugi žuti karton dobio je Denis Kolinger.

- Tko god nešto radi, može pogriješiti, pored nekih mojih igrača koji nisu bili na razini, ni sudac nije bio na razini u toj odluci. Utakmica je bila muška, ali korektna, to mi je bila čudna odluka, dotad je sudac bio na dobroj razini - kazao je trener Lokomotive Mario Tokić te dodao:

- Pobjeda Dinama je zaslužena iako smo na trenutke pružili dobar otpor, pokazali da znamo igrati iako su nam nedostajala dva važna igrača, tko zna što bi se dogodilo da smo iskoritili dvije šanse za 1:1 - zaključio je trener Lokomotive. 

Komentara 7

VI
viluk007
21:57 19.11.2017.

arzano i šta tebe muči napiši konkretno šta to ne valja u utakmici zbog koje pišeš toliki tekst.

SE
senior
08:59 20.11.2017.

Tko će i kada biti kapetan u Dinamu je isključivo je stvar Dinama a ne piskarala. Koristim poiliku i a Dinamu čestitam novi naslov prvaka države. Neka crkne koga to smeta.

FN
Fr@njo
18:59 19.11.2017.

a u pm..velis, dopingas je krivo optuzen i zato kalvarija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije