Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIRSKO RUGLO
Povratak na članak

Dinamo će zbog nemara Grada postati beskućnik

Hrvatska nogometna reprezentacija mora otići iz Maksimira, s nacionalnog stadiona, koji je u posljednjih 10 godina postao ruglo.

Komentari 10

SB
sbb
19:05 30.03.2010.

Sramota. Nista drugo.

VL
CR
crocro
19:11 30.03.2010.

Svi oni koji su posljednjih godina donosili odluke o ulaganju u ionako oronuli i bezperspektivan stadion, a da se nije u to vrijeme pristupilo izgradnji novog stadiona u Maksimiru, ili cjelovitoj i temeljitoj obnovi stadiona, trebaju kazneno odgovarati. U to vrijeme stadion je bio u lošem stanju, ubijeni su silni milijuni, a sada je u gorem stanju nego je bio, umjesto da je barem sada u relativno dobvrom stanju. A gdje su ubijeni milijuni koji su trebali uljepšati i modernizirati stadion. Koji će poštenjak javnosti podastrijeti prihvatljivo obrazloženje gdje je svaka pojedina kuna završila jer je stadion upropašten a ne uređen. Travnjak gotov. Pa ja sam odmah znao da bi samo idioti na takav stadion koji za kratko vrijeme neće smjeti primati športske klubove, polažu novi skupocjeni travnjak. Koji je usput više nalikovao na moju livadi nego li na suvremeni trav njak. Novac se već tada nije smio trošiti uzaludno u ono što neće dugo potrajati, i da su ga do sada skupljali, sada su mogli izgraditi potpuno moderan i svjetski suvremen i funkcionalan stadion, uz malo dodanog novca. Nažalost to nikome nije odgovaralo, pa sada neka se snalaze kako znaju. A Dinamo očito na više godina ostaje bez Maksimira a sve to na zaprepaštenje građana Zagreba, koji su samo pasivno mogli promatrati ovu dramu.

VL
OB
-obrisani-
19:35 30.03.2010.

Bandic potrosio lovu za predsjednicku kampanju ...

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:38 30.03.2010.

al glavno da je bandić potrošil milijune na ono svoje puzanje po spomeniku i onu svoju \"radit ću ko konj za Hrvatsku!\"

VL
IZ
izbrisan
19:56 30.03.2010.

Bas me boli neka stvar za Dinamo I stadion. Glavno da Mamic kupuje Bentleya.

VL
VZ
veki_zg
20:05 30.03.2010.

kao prvo dinamo sa ovakvom igrom, ponasanjem igraca i uprave ni ne zasluzuje stadion nego komad polja u turopolju i nek se tamo napucavaju, a kao drugo, ovaj stadion treba srusit i napravit stadion za max 20 000 ljudi, bez ikakvih poslovnih prostora i ostalih gluposti (jer je vecinom zbog toga ovaj stadion i ja takvo ruglo kakvo je jer je 95% prostora na njemu neiskoristeno, naravno tu je i drugi razlog, a to je brdo pokradenog novca). i za kraj, stadion se nikako nebi smio micati iz maximira! ...ali koliko god da volim i navijam za dinamo, ovaj danas dinamo mi se gadi, i zapravo bolji stadion ni ne zasluzuju!

VL
DU
dublue
20:20 30.03.2010.

Nama koji smo uvijek vjerni plavoj boji, a daleko smo od Zagreba nije ugodno slusati kako se sami zagrebcani odnose prema Svetinji.Ne razumijem razmisljanja poput \'veki-zg\', jer takav odnos prema klubu koji je godinama i po svemu nedostizan za sve u Hrvatskoj nije niposto ispravan.Moram priznati da bih volio kada bih cesce mogao bodriti decke, makar na ovakvom Maksimiru i makar pokisao ili sporko (zaprljao) odjecu. Zbog svega i do nekih boljih vremena i uvjeta, potrebno je uvijek i na svaki nacin biti uz Dinamo, jer i danas, bas kao nekad,ima dosta onih kojima Svetinja smeta. I more je plavo. Uvijek i svugdje uz Dinamo.

VL
VZ
veki_zg
20:29 30.03.2010.

dublue----> kao sto si sam rekao da si daleko od zagreba, ja sam u zagrebu, tocnije zivim 3min od stadiona! ....iskreno, postujem tvoje misljenje, cak se i slazem, ali ja osobno kao rodjeni purger nemogu oprostit odnos IGRACA prema klubu, i odnos UPRAVE prema klubu......ja ne zelim da moj klub predstavlja hrpa propalih i polupropalih igraca koji svaki vikend pijancevaju na cajkama, pjevaju cecu itd....sta se tice HNL-a, da dinamo je nedostizan, ali cim udje u europu nas zbruka, sto klub, a sto i ova hrpa primitivaca kojima mamic placa karte i koji nas sramote po europi. .....da dinamo je svetinja,dinamo je klub sa karizmom, ali ne ovakav danas dinamo!

VL
PA
Parsifal
22:04 30.03.2010.

Junaci ma nisi ti junac,ti si volina,kakav ti je to naslov....Dinamo zbog grada će postati beskućmik. Koliko je dinamo odnosno onaj Majmunić i brat mu inkasirao od prodaje igrača,gdje je taj novac,grad već godinama dinamu daje godišnje preko 60 miljuna kuna....sad banditić laže da daje samo 10 i što sad,da im grad i održava igralište...ma malo sutra volino.Neka im sad banditić izgradi na kajzerici igralište ali ne za 18 000 gledatelja nego za 1800 jer je to dovoljno. Mogu se postavljati montažne tribine do 40000 mjesta kad recimo gostuje hajduk a sve drugo je razbacivanje novca.:))

VL
LU
luena
16:52 02.04.2010.

parsifal... nisi kao treba...Maksimir nije Dinamov,neide u tintaru...sta lepeces bez veze...Musko jesi ,ali glup.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.