Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplet prvenstva

Dinamo će držati ‘pole position’ i ako izgubi u Poljudu

20.04.2018.
u 21:52

Tri kluba bore se za osmu poziciju i ostanak u ligi. Rudeš je trenutačno osmi s 26 bodova, a Istra i Cibalia imaju po 24 boda

Ima u HNL-u i dobrog nogometa, dobrih utakmica, a sada imamo izuzetno zanimljivu završnicu u kojoj se vodi borba za prvo mjesto (Dinamo ima pet bodova više od Hajduka) i za treće mjesto (Rijeka ima pet bodova prednosti u odnosu na Osijek). Ktome, sad slijede upravo derbiji, Dinamo ide na Poljud i s porazom bi pao samo na dva boda prednosti, ali i tada bi bio favorit za naslov. Doduše, poslije toga igra s Rijekom u Maksimiru, ali zatim slijede utakmice sa Slavenom Belupom, Lokomotivom, Rudešom i Interom. Hajduk ima teži raspored, ide k Slavenu Belupu, Rudešu i Istri, kod kuće igra s Osijekom pa ide na Rujevicu k Rijeci. Rijeka sad igra s Osijekom, pa ide u goste Dinamu i Lokomotivi, te potom doma ugošćuje Inter i Hajduk. Osijek će nakon Rijeke igrati s Lokomotivom, Interom, Cibalijom, Hajdukom i Slavenom Belupom.

Dakle, svakojake su kombinacije još moguće.

Tri kluba bore se za osmu poziciju i ostanak u ligi. Rudeš je trenutačno osmi s 26 bodova, a Istra i Cibalia imaju po 24 boda. Do kraja prvenstva Rudeš igra s Interom, Cibalijom, Hajdukom, Slavenom, Dinamom i Istrom, koja osim s Rudešom u tom zadnjem kolu, još mora igrati s Lokomotivom, Interom, Cibalijom, Hajdukom i Slavenom Belupom. Vinkovčani igraju s Koprivničanima, Rudešom, Istrom, Osijekom, Rijekom i Lokomotivom. Dakle, ima i međusobnih dvoboja, a trenutačno je od “davljenika” u najboljoj formi Rudeš. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije