Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ode predsjednik

Burno na Poljudu! Torcida je okrenula palac dolje, Ivan Kos postaje bivši!

Ivan Kos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
20.04.2018.
u 20:07

U Nadzornom odboru Hajduka Kos već odavno ima opoziciju, no nakon što ga je neki dan Torcida prozvala zbog "približavanja sucima", njegova priča je završila.

Taman uoči derbija Hajduka i Dinama, koji se u nedjelju igra na Poljudu, pojavila se informacija kako će predsjednik splitske momčadi Ivan Kos uskoro postati bivši.

Kako doznaju 24 sata, Kosu su dani na Poljudu odbrojani, a otkaz bi mogao dobiti već ove nedjelje nakon velikog derbija.

U Nadzornom odboru Hajduka Kos već odavno ima opoziciju, no nakon što ga je neki dan Torcida prozvala zbog "približavanja sucima", njegova priča je završila.

Navodno će osim njega Poljud napustiti njegov najbliži suradnik Velimir Slovaček, a po svemu sudeći i sportski direktor Mario Branco...

Ključne riječi

Komentara 25

ED
europski dinamo
21:03 20.04.2018.

Kos odlazi jer se dogovara sa sucima dok Maleš koji je dokazao kupovinu 2 prvenstva je heroj. Komedija..

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
20:12 20.04.2018.

Taman kad su posložili momčad, orjunaši su se odlučili na dejstvo

RI
rightside
20:15 20.04.2018.

tako jeee, a sad postavite druga ostoju na tron,,)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije