Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Krafne, kiflići"

Desetak tisuća Torcidaša prosvjedovalo pjesmom

Torcida
Foto: Leonard Ninčević/VLM
1/10
31.10.2009.
u 16:51

Između osam i deset tisuća navijača Hajduka okupilo se ispred crkve Sv. Duje kako bi na poziv Torcide iskazali svoje neslaganje s trenutnom situacijom u klubu, ljudima koji ga vode te nedovoljnim zalaganjem igrača.

Zapalili su svijeće, zapijevali svoje navijačke pjesme, te se naravno dotakli i predsjednika Joška Svaguša najnovijim hitom "Krafne, kifliči, mafija i lopovi, Joško Svaguša odlazi iz Hajduka"



Oko 16.30 sati su se uputili prema stadionu gdje će također kratko navijati, a potom otići na Stari Plac i gledati utakmicu.

- Svima nam je teško, najteže u životu što nismo na sjeveru nego ovdje. Zato vas pozivam da svi budete mirni i disciplinirani. Bilo kakav nered šteti samo nama, kazao je Stipe Lekić, tajnik Torcide.

Oko 17.20 došli su 200 metara daleko od stadiona, tu su se zaustavili, otpjavli nekoliko pjesama, zapalili par petardi...

Ukupno se sakupilo desetak tisuća navijača.

 

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:43 01.11.2009.

jel neko zna zasto su palili petarde ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije