Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO ŠTO NAS ČEKA

Bogat dan u LP: Modrić očekuje važne minute u Realu, Sevilla i Real igraju derbi večeri

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
Isabel Infantes/REUTERS
24.10.2023.
u 07:00

Manchester United će se uoči susreta s Kopenhagenom oprostiti od preminulog Bobbyja Charltona

Nakon reprezentativne stanke i kvalifikacija za Euro 2024. vraća se Liga prvaka, a treće kolo otvorit će Galatasaray i Bayern te Inter i Salzburg (oba susreta od 18.45 sati). U njemačkoj momčadi igraju dva hrvatska mlada reprezentativca – Roko Šimić i Luka Sučić od kojih se mnogo očekuje. Podsjetimo, Roko je bio strijelac i asistent u 2:0 pobjedi nad Benficom u prvom kolu.

Derbi dana ipak pripada Sevilli i Arsenalu (21 sat). Španjolski sastav ima dva remija u prva dva kola, no izgleda solidno pod trenerom Diegom Alonsom. Aktualni osvajač Europske lige želi daleko dogurati i u ovom natjecanju, a samopouzdanje im daje i subotnji remi (1:1) protiv Real Madrida u domaćem prvenstvu.

GALERIJA Direktor Reala rekao da Modrić nema ponude iz Arabije

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
1/7

Ivan Rakitić i dalje dobiva pristojnu minutažu, a u obranu se vratio Sergio Ramos. S druge strane, Arsenal ove sezone pod Mikelom Artetom ima pik na titulu u svim natjecanjima u kojima nastupa. U Premiershipu je glavni konkurent Manchester Cityju, koji je i pobijedio prije 20-ak dana, a dobra priprema odrađena je i protiv Chelseaja (2:2) ove subote.

Zanimljivo, a prije svega emotivno bit će na susretu Manchester Uniteda i Kopenhagena. Naime, engleski klub planira još jednom odati počast svojoj preminuloj legendi Bobbyju Charltonu uoči utakmice Lige prvaka. Sir Bobby Charlton umro je u subotu u dobi od 86 godina, a očekuje se da će igrači nositi crne trake oko ruke, na travnjaku Old Trafforda bit će položeni vijenci, a prije početka dvoboja održat će se i minuta šutnje.

VEZANI ČLANCI:

U terminu od 21 sat još igraju Benfica i Real Sociedad, Union Berlin i Napoli, dok Lens dočekuje PSV, a Real Madrid ide u goste Bragi. Bit će to važno gostovanje za kraljevski klub, a posebice za hrvatskog veznjaka Luku Modrića, koji bi – ako dobije koju minutu u LP-u – u subotu u El Clasicu protiv Barcelone mogao igrati svoju 500. utakmicu u Realu. Malo je onih koji se nečim takvim mogu pohvaliti.

Dodajmo da će se sve utakmice Lige prvaka prenositi na programu Arenasporta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije