Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SUKOBA

Nasilje na ulicama: Srbi hitno prevezeni u bolnicu nakon sukoba Delija i navijača Rome

Beograd: Delije uputile poruku podrške teško bolesnom treneru Bologne Siniši Mihajloviću
Foto: Bane T. Stojanovic
1/4
21.10.2023.
u 13:20

Cijela je priča započela još u veljači 2023. godine kada je nekolicina Delija napala navijače Rome i otela im glavne transparente. Napad se dogodio nakon utakmice Rome i Empolija dok su navijači rimskog kluba sjedili u parku

Sukob Delija i navijača Rome nastavio se i u Bologni ovoga petka prije utakmice 4. kola košarkaške Eurolige. Virtus je kao domaćin slavio nad srpskom momčadi s 85:79. Prije utakmice, nekolicinu navijača Crvene zvezde dočekali su navijači Rome s maskama na licu i fizički ih napali.

Kada je policija došla na mjesto događaja, srpski su navijači već bili u kolima hitne pomoći na putu za bolnicu. Kasnije su pušteni iz bolnice uz tek lakše povrijede. Crvena zvezda je u svome priopćenju dan prije utakmice obavijestila navijače da lokalna policija Bologne neće njihovim navijačima omogućiti ulazak u dvoranu čak niti ako imaju ulaznice. Nekoliko s njih ipak odlučilo otići u Bolognu.

GALERIJA  Roditelji navijača uhićenih u Ateni okupili se pred Ministarstvom vanjskih poslova

Beograd: Delije uputile poruku podrške teško bolesnom treneru Bologne Siniši Mihajloviću
1/14

Cijela je priča započela još u veljači 2023. godine kada je nekolicina Delija napala navijače Rome i otela im glavne transparente. Napad se dogodio nakon utakmice Rome i Empolija dok su navijači rimskog kluba sjedili u parku.

VEZANI ČLANCI:

Nekoliko navijača Rome pokušalo je odnijeti transparente u kombi, ali pripadnici Delija i navijači Empolija su ih presreli, istukli dvojicu i odnijeli transparente, uključujući i glavni zvan "Fedayn". Od tada je postojala sumnja da bi rimski navijači mogli pripremati nasilan odgovor, a to se sada naizgled i dogodilo.

VIDEO Dinamova legenda posuđivala je prijateljima stotine tisuća eura, na kraju je završila kao beskućnik

Komentara 5

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
13:54 21.10.2023.

Kaj veli Pupovac na ovo?

ZA
!zagreb!
14:42 21.10.2023.

Ma Vatikan stoji iza ovog.

SK
skupiduša
14:32 21.10.2023.

Povrede, a ne povrijede, veliki stručnjaci za hrvatski jezik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije