Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjeran staroj dami

Del Piero u Juventusu i 18. godinu zaredom

Alessandro Del Piero
Reuters (Ilustracija)
12.05.2010.
u 11:27

Legendarni talijanski vezni nogometaš Alessandro del Piero (35) i sljedeće će sezone braniti boje Juventusa, kluba čiji je kapetan i u kojem je stekao svoj renome i slavu.

- Ostat ću ovdje, trenutačno za mene ne postoje druge opcije. Želim sljedeće sezone s Juventusom igrati Europa ligu. Iza nas je katastrofalna sezona i sada možemo ići samo naprijed. Treba osnažiti momčad i krenuti naprijed. Čeka nas mnogo posla – rekao je Del Piero, kapetan trenutačno sedmoplasirane momčadi Serije A, mjesta koje sljedeće sezone vodi u treće pretkolo Europa lige.

Aktualni ugovor Del Piera s Juventusom veže još godinu dana, a posljednjih se tjedana nagađalo da bi on sljedeće sezone mogao napustiti “staru damu” ili čak okončati karijeru. Boje Juvea Del Piero brani od 1993. godine, kada je onamo stigao iz Padove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije