Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Del Bosque zaprijetio Torresu: Popravi se ili ne ideš na Euro!

'Chelsea\'s Fernando Torres gestures during their English Premier League soccer match against Birmingham City at Stamford Bridge in London, April 20, 2011.   REUTERS/Eddie Keogh   (BRITAIN - Tags: SPO
'EDDIE KEOGH'
31.12.2011.
u 19:21

Torres je sa Španjolskom osvojio naslove europskog (2008.) i svjetskog prvaka (2010.), a ukupno je igrao 91 utakmicu i zabio 27 golova.

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque otvoreno je poručio svom napadaču Fernandu Torresu neka se trgne ili...

- Njegovo neigranje mi je velika briga, a do Eura je samo pet mjeseci. Ako se situacija ne promijeni, bit će u teškoj situaciji. Fernando je zaslužio poštovanje za sve što je dosad učinio, ali ako ne bude igrao... Vrijeme će pokazati... - rekao je Del Bosque potvrdivši zapravo da se Torresu mjesto u napadu furije klima i te kako.

Torres je sa Španjolskom osvojio naslove europskog (2008.) i svjetskog prvaka (2010.), a ukupno je igrao 91 utakmicu i zabio 27 golova. No, otkako je prešao u Chelsea, neprepoznatljiv je.

Podsjetimo, Španjolska je na EP-u u skupini s Hrvatskom, Italijom i Irskom.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
21:50 01.01.2012.

Torres se još dobro i drži s obzirom na svu galamu koja se diže oko njega. Chelsea je upisao poraz pa se logično nameće i pitanje - zašto ostali igrači na terenu nisu zabili barem po jedan gol i ne bi bilo problema !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije