Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKA

Del Bosque: Pedro je ozbiljan kandidat za SP

Pedro
AFP
19.12.2009.
u 10:40

Velik broj golova koje je tijekom dosadašnjeg dijela sezone zabio 22-godišnji nogometaš Barcelone Pedro Eliezer Rodriguez Ledesma privukao je pozornost španjolskog izbornika.

- Pedro je ozbiljan kandidat za mjesto u reprezentaciji za Južnoafričku Republiku – izjavio je Vicente del Bosque za katalonski dnevnik Sport dodavši:

- Impresivan je ove sezone u svim utakmicama koje je odigrao. Redovito zabija. Sasvim je moguće da ga odvedem na Svjetsko prvenstvo.

Ove je sezone Pedro zabio najmanje jedan gol u svih šest natjecanja koje je Barcelona igrala (španjolski odnosno UEFA-in Superkup, Primera, Kup kralja, Liga prvaka i FIFA-ino Svjetsko prvenstvo klubova). Ukupno je stao na brojci od 11 golova i četiri asistencije u 23 nastupa.

Prije dvije godine, nakon blijedih izdanja u drugoj momčadi, vodstvo kluba htjelo je prodati oniskog golgetera (169 cm). Na njegovu ostanku inzistirao je Josep Guardiola, koji je tada vodio drugu momčad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije