Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO

Dejan Lovren oglasio se nakon šokantnog poraza. Francuzi pričaju o namještanju utakmice Lyona

Federico Pestellini / Panoramic
18.02.2023.
u 12:08

Ukoliko su ova nagađanja zaista točna, to bi bio ogromni skandal za francuski nogomet u cjelini

Pretposljednji sastav francuskog nogometnog prvenstva Auxerre ostavrio je vrlo važnu pobjedu u borbi za ostanak svladavši u prvoj utakmici 24. kola na svom terenu Lyon sa 2:1 (0:1). Favorizirani gosti poveli su preko Dembelea (36), ali početkom nastavka u razmaku od samo dvije minute uslijedio je preokret kojega su kreirali Perrin (51-11m) i Jubal (53). Dejan Lovren odigrao je čitav susret za Lyon.

Auxerre je i dalje 19. na ljestvici, ali sada se bodovno izjednačio sa 17. Strasbourgom i 18. Ajacciom,a ima samo bod manje od 16. Troyesa koji zauzima posljednje mjesto koje osigurava ostanak. Lyon je ostao deveti sa 35 bodova.

Poslije šokantnog poraza krenuli su razni komentari kako je ova utakmica namještena, ali dakako, to sve trenutno spada u sferu nagađanja. Pokaže li se da je bilo nepravilnosti, mogao bi to biti veliki skandal za francuski klupski nogomet ali i ugledni klub poput Lyona. 

 

 

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren oglasio se nakon bolnog poraza.

- Ne zaslužujete ovo. Molim vas, oprostite nam. Hvala vam što ste stali iza nas - poručio je 33-godišnji branič koji je za medije poručio: 

- Mislili smo da će nam dopustiti da dobijemo utakmicu. Glupo je što tako razmišljamo. Ne kažem da Auxerre nije dobra ekipa, ali mi smo bili ispod razine. Morali smo bolje surađivati, razgovarati, imati konstantu, ali ništa od toga nismo imali.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 1

BE
Berri
20:41 18.02.2023.

ako su namještali utakmicu, nadam se da nisu to radili SMS porukama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije