Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dejan briljira u Francuskoj

Dalić je pogodio s Lovrenom i oživio mu karijeru, a mnogi su kritizirali tu odluku

16.02.2023.
u 22:34

Istina je da je većina navijača u tom trenutku kritizirala izbornika jer nije dao veliku priliku novim uzdanicama poput Šutala i Erlića koji su bili u naletu. Dalić je na kraju pogodio jer je Lovren priliku iskoristio na najbolji mogući način - odličnom i sigurnom igrom u obrani te čistom mrežom. Nastavilo se to tijekom većine SP-a, i Lovren je, uz sjajno partnerstvo s Joškom Gvardiolom, osvojio i drugu medalju na SP-u, i to kao starter.

Komentara 6

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:04 17.02.2023.

Mladi stoperi su odlicni (Erlic Sutalo) ali na CB poziciji je iskustvo jako vazno i doci ce njihovo vrijeme. Lovren je u Kataru odigrao bolje nego u Rusiji. Njegovi politicki istupi, bilo u vezi covida ili rata u Ukrajini su daleko zreliji od nekakvog mainstreama.

Avatar Bobiii
Bobiii
03:00 17.02.2023.

Lovren je i prije SPa bio najbolje ocjenjivani hrvatski stoper na Sofascoru, briljirao je i u Zenitu. Sada samo nastavlja u istom tempu.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:16 17.02.2023.

Drago mi je zbog Dejana, tim više što se ekipa digla na zadnje noge da ga se ne pozove ako ne napusti Zenit. Tu skidam kapu Daliću i HNS-u. Prije toga su ga osporavali i blatili zbog stavova o pandemiji i odjave pretplate na Disney+ zbog najave o povećanju LGBTQ sadržaja. Na kraju drama zbog Čavoglava s privatne zabave i pokušaj miniranja prelaska u Lyon. I sve zato što ima svoj stav i kičmu. Dejane, svako dobro i samo tako i nadalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije