Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO REVANŠ?

'Debeljko' izaziva Cro Copa! Poslao mu vrlo provokativnu poruku

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
01.10.2018.
u 21:09

Prvi meč između Nelsona i Cro Copa je održan na UFC-u 137 2011. godine. 'Big Country' je slavio prekidom u trećoj rundi.

Ako ste se pitali je li Roy Nelson i dalje zainteresiran za meč protiv Mirka Filipovića, odgovor je potvrdan! Popularni debeljko koji se ranije natjecao u UFC-u, a sada je dio Bellatora, je pratio Cro Copov nastup u RIZIN-u protiv Roquea Martineza, piše Fightsite.

Dapače, poželio mu je sreću prije nego što je legendarni hrvatski borac ušao u borilište. 'Big Coutry' je na svom službenom Instagramu objavio fotografiju Filipovića i Martineza sa službenog vaganja te je napisao:

- Trebao bih liječnika kojeg Cro Cop koristi. Tko ima njegov broj? Sretno večeras! Vidimo se uskoro - stoji u Nelsonovoj poruci.

>> Pogledajte i Cro Copovo gostovanje na Večernji TV-u

Ovo 'vidimo se uskoro' pokazuje da je i Bellator zainteresiran i dalje za revanš ova dva MMA veterana. 42-godišnji Amerikanac će se susresti s Rusom Sergeijem Kharitonovim 12. listopada na Bellatoru 207, no već sada gleda u budućnost prema potencijalnom 'matchupu' protiv Filipovića.

Podsjećamo kako se dvojac trebao sučeliti na jubilarnom Bellatoru 200 u Londonu u lipnju, no Cro Copu su pukli ligamenti koljena samo tjedan dana prije ulaska u borilište. Mirko je bio prisiljen otkazati nastup i podvrgnuti se operaciji. Samo nekoliko mjeseci kasnije se uspješno oporavio i vratio u kavez.

Prvi meč između Nelsona i Cro Copa je održan na UFC-u 137 2011. godine. 'Big Country' je slavio prekidom u trećoj rundi. Filipoviću je taj poraz posebno teško pao jer je u njemu bio ozlijeđen. Naime, prije odlaska prema Las Vegasu hrvatskom nokauteru je pukla tetiva bicepsa. No, unatoč teškoj ozljedi je odlučio odraditi taj nastup.

U intervjuu za Večernji list, o nastavku karijere Cro Cop je rekao:

- Za 2019. godinu nemam nikakvih planova. Jedino što imam isplanirano ovog trenutka ta je borba na Staru godinu i to je nešto što, budem li zdrav, nikako neću propustiti. No znate kakav je ovo sport, vi nikad ne znate koja će vam borba biti posljednja.

Komentara 17

Avatar patkovic
patkovic
21:19 01.10.2018.

za staru godinu protiv sappa a pobjednik u finalu protiv medvjeda

SC
schwertransport
21:25 01.10.2018.

Ma to su borci pet klasa ispod Mirka. Mirko je svjetska klasa volio bi ga vidjeti u borbi protiv Cain Valasqueza ili Santos, Francis Nogannau... To je Mirkov rang a ne ove debele babe koje cekaju da ih osakati Mirko naj jaci si!!!!!!

Avatar links
links
21:52 01.10.2018.

svaka čast na opravku, križni ligamenti za 4 mjeseca... vau

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije