Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Davor Šuker: Trebalo je završiti neriješeno, a bilo bi bolje da idemo na Talijane

Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
22.06.2016.
u 15:22

- Radije bih igrao protiv Italije jer smo posljednjih godina uvijek dobro prolazili protiv njih - rekao je Šuker

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker rekao je španjolskim medijima kako bi mu bilo draže igrati u osmini finala protiv Italije jer su hrvatski nogometaši bolji protiv snažnijih ekipa nego protiv manje atraktivnih protivnika od kojih će jedan igrati u subotu protiv Hrvatske.

- Hrvatska uvijek, još dok sam ja bio igrač, više voli igrati protiv velikih jer nema što izgubiti a može puno dobiti. Radije bih igrao protiv Italije jer smo posljednjih godina uvijek dobro prolazili protiv njih - rekao je Šuker, prenose sportske novine As.
 
- Bilo bi pravedno da je utakmica sa Španjolskom završila neriješeno. Imali smo sreće prilikom Ramosovog penala i kasnijeg Perišićevog gola. Lopta je okrznula Piquea, a ja znam koliko znače ti mali detalji. Znam što je nogomet i znam kako je to kada lopta ne želi ući u gol na jednoj strani, a ulazi na drugoj. Španjolska nije iskoristila svoje prilike, a mi na kraju jesmo svoje - izjavio je nekadašnji napadač Seville i Real Madrida.
 
Na pitanje o mogućnostima Hrvatske u nastavku Europskog prvenstva, Šuker je odgovorio kako "još uvijek nismo ništa napravili".

- Protiv Španjolske smo izjednačili u ključnom dijelu utakmice te smo nakon toga rasli. Španjolskoj želim svu sreću svijeta - zaključio je predsjednik HNS-a.

Komentara 61

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
15:32 22.06.2016.

A Brende de nam reci kako je to izgledalo na EPu 2012, kad smo imali i Italiju i Španjolsku u skupini? Jesmo prošli dalje? A Inače nema veze dal' igramo protiv Italije ili Islanda, treba se dati 100% od sebe i to su momci jučer i napravili.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
15:38 22.06.2016.

Davor Šuker: Bilo bi pravedno da je završilo neriješeno, a bilo bi bolje da idemo na Talijane..............Bilo bi pravedno Davore da ti odeš iz HNS-a..

NE
negrito
15:38 22.06.2016.

Istina je da smo pencilin za Talijane .Sve drugo ce mo vidjeti mozda sa Talijanima u finalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije