Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR OTKRIO

Orepić: Navijači su sinoć pokušali upasti na teren, ali smo ih zaustavili

Hrvatska reprezentacija - Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
22.06.2016.
u 12:58

- Nemamo kompetencije tamo, no sve je evidentirano i zaprimljeno, pa će se postupati u Hrvatskoj. Prvu utakmicu Francuzi su olako shvatili naša upozorenja, no ovaj put je sve funkcioniralo - rekao je Orepić

Tehnički ministar unutranjih poslova Vlaho Orepić rekao je hrvatska policija imala manju intervenciju na sinoćnoj utakmici Hrvatske i Španjolske u Boredauxu.

- Pa bio je jedan konkretan nered na jednom dijelu tribine, no interverniralo se i, hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Bilo je pokušaja probijanja živog zida da se uleti u igralište - rekao je Orepić za N1.

O uhićenju hrvatskih navijača je rekao:

- Nemamo komptencije tamo, no sve je evidentirano i zaprimljeno, pa će se postupati u Hrvatskoj. Prvu utakmicu Francuzi su olako shvatili naša upozorenja, no ovaj put je sve funkcioniralo - rekao je Orepić i pohvalio predstavnike MUP-a.

>> HNS funkcionira na mafijaški način, a Zdravko Mamić sve kontrolira

Komentara 149

BA
balic
13:14 22.06.2016.

Svaka cast, a sad lijepo kad se vrate, levate na granici odmah privesti. Culo se njihovo pocetno prostacenje kao igrajte igrajte p....ce .. Ipak su pravi navijaci bili glasniji pa su odmetnici utihli.

BE
beli444a
13:10 22.06.2016.

spriječili su ih naši dragovoljci koji su otišli na tekmu i zaustavili orjunaše, isto onako kako su zaustavili jna u kojoj si ti bio podoficir kako će zaustaviti yugoljube sutra

BU
Bulaba
13:10 22.06.2016.

Tipični partijski orjunaški mozak, preslikani Ostojić. Tako je i Ostojić sa raspad sustava tijekom migrantske krize za sve okrivljavao grčke trajekte, Orbana, Vučića, Papua Novu Gvineju i kišu u Mezopotamiji, a sebe veličao. A sad i ovaj podoficirski bijednik kojem je za sve što je on trebao napraviti kriva francuska policija i HNS. Alo, brkata podoficirčino, gdje je politička odgovornost? Koga da smijenimo zbog tvoje nesposobnosti, nestručnosti, propusta i gluposti, šefa frrancuske policije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije