Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Dario Šarić bit će u sastavu za današnji okršaj s Olimpijom

'26.10.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Euroliga, 2. kolo, KK Zagreb CO - Panathinaikos. Dario Saric, David Logan.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
29.01.2012.
u 10:16

Androić ne može računati na trojicu igrača sposobnih organizirati igru (Mulaomerović, Simon, Morović).

Po riječima Zagrebova trenera Vlade Androića, najnadareniji mladi hrvatski košarkaš Dario Šarić bit će u sastavu za današnju utakmicu s Olimpijom u Draženovu domu (17 sati). Androić ne može računati na trojicu igrača sposobnih organizirati igru (Mulaomerović, Simon, Morović), pa će se tog posla morati primiti Petar Babić i Slovenac Sašo Ožbolt, do prošlog ljeta dugogodišnji igrač zmajčeka.

Srećom, Zagrebova centarska linija je kompletna (Kasun, May, Heytvelt) pa se može očekivati da će se Zagreb najviše osloniti na igru pod košem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije