Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati koji su stvarali Bayern
Povratak na članak

Danijel Pranjić: Kovač je sličan Van Gaalu, Flick danas ubire plodove njegova rada

- Ivanu nije lako svakodnevno čitati medijska nagađanja da će ga se Bayern uskoro odreći. Međutim, to se uopće ne odražava na njegove izvedbe, dapače, Ivan u svakoj utakmici pokazuje svoju vrijednost, da spada među najbolje krilne napadače u Europi - ističe Pranjić

Komentari 5

MA
MateBobanheroj
13:11 22.08.2020.

Bayern je, kako rekoše Ivković i Samovojska primjer uzornog kluba. Kontinuitet uspjeha koji traje. Neka im je sretno i berićetno u finalu.

VL
JA
JanezIQ45
15:21 21.08.2020.

Kad Slovenac komentira nogomet to je kao da slijepac opisuje zalazak sunca!

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:49 21.08.2020.

Danijel Pranjić: Kovač je sličan Van Balkanezeru, Flick danas ubire plodove njegova nerada i nesposobnosti jer nema dovoljno klase osim za HR repku, HNK Grude i HNK Cibaliju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.