Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO GDJE GLEDATI

Danas igraju vatreni i U-21 reprezentacija. Ni jednu utakmicu ne prenosi HTV

Hrvatska ugostila Francusku u Ligi nacija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
17.11.2020.
u 10:44

Hrvatski navijači moći će gledati obje utakmice, doduše ne na nacionalnoj televiziji.

Ljubitelji hrvatske nogometne reprezentacije danas će imati ispunjen dan jer mogu gledati utakmice dvaju uzrasta vatrenih, seniora i U-21 reprezentacije.

Prva će na teren mlada reprezentacija koja u 17 sati u Puli s Litvom igra kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro. Mladim vatrenima potrebna je pobjeda uz uvjet da Škotska ne dobije Grčku, a onda trebaju dočekati rasplete ostalih skupina.

A zatim slijedi nastup seniora. Izabranici Zlatka Dalića od 20:45 na Poljudu protiv Portugala igraju posljednje kolo skupina Lige nacija. Hrvatska za ostanak među elitom ne smije ostvariti loši rezultat od onoga koji Škotska ostvari u susretu s Francuskom.

Hrvatski navijači moći će gledati obje utakmice, doduše ne na nacionalnoj televiziji. Susret U-21 reprezentacije prenosi Hrvatska nogometna televizija, dok prava na prijenos vatrenih ima Nova.

Ključne riječi

Komentara 5

DH
dalibor.hren
11:30 17.11.2020.

Predlažem da na isti način uplaćujemo pretplatu!

PR
Prekosutra
16:56 17.11.2020.

VL pali vatru! Zasto!? U danasnje vrijeme nacionalne tv-kuce ne prenose nogometne utakmice, skoro nigdje , pa ni u Hrvatskoj! Zasto!? Zbog troskova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije