Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Damir Krznar: Zabrinuo me slabiji ulazak u drugoj poluvrijeme

Zagreb: Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
11.04.2021.
u 22:45

– U utorak je trening pred put i u srijedu ujutro krećemo u Španjolsku puni nade da našim navijačima možemo priuštiti još jedno ugodno iznenađenje – zaključio je trener Krznar.

Ovo je vrijedna i zaslužena pobjeda, a iako se u takvim slučajevima “ne gleda pobjedi u zube”, moram istaknuti da nas je zabrinuo naš malo slabiji ulazak u drugo poluvrijeme - istaknuo je Dinamov trener Damir Krznar nakon gradskoga ogleda protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj u 28. kolu HT Prve lige u kojem je maksimirska momčad slavila s 2:0.

– Morali smo, nažalost, uvoditi igrače koje smo mislili odmarati. Tu ponajprije mislim na Kristijana Jakića, ideja je bila da nam donese stabilnost, da tražimo drugi gol. Opravdao je očekivanja, praktički je bio kreator drugog gola i donio stabilnost u defenzivnoj strukturi nakon čega smo utakmicu rutinski priveli kraju.

U kakvom je stanju kapetan Arijan Ademi koji je još u četvrtoj minuti utakmice dobio snažan udarac u stopalo? Nakratko je izašao iz igre, ali ipak je stisnuo zube i odigrao gotovo sat vremena. Kakvo je stanje s ostalim ozlijeđenim igračima?

– Još ćemo vidjeti kakvo je stanje s Ademijem. Stopalo je sad jako bolno, otečeno, ali nadamo se da će biti spreman za Španjolsku. Ostali? Mario Gavranović neće konkurirati za uzvrat protiv Villarreala, a možda čak niti za nedjeljni dvoboj protiv Istre 1961. Bruno Petković napreduje, povest ćemo ga u Španjolsku i na licu mjesta odlučiti hoćemo li ga koristiti.

U svakom slučaju, nakon pobjede protiv Lokomotive glavni je fokus na uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europa lige u gostima protiv Villarreala gdje će plavi u četvrtak nastojati nadoknaditi prednost Španjolaca od 1:0 iz zagrebačkog ogleda.

– Tako je, u ponedjeljak imamo regeneracijski trening, imat ćemo malu korekciju i analizu prve utakmice. U utorak je trening pred put i u srijedu ujutro krećemo u Španjolsku puni nade da našim navijačima možemo priuštiti još jedno ugodno iznenađenje – zaključio je trener Krznar.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
matkopeic
14:38 12.04.2021.

Damire, tekmu su trebali početi svi 100 % zdravi i najbolji. U istoj ste trebali Lokomotivi zabiti dva komada u prvom,....a onda si u drugom mogao raditi probancije sa Tolićem na foru i ubaciti trećerezredne igrače tipa Stojke. Ovak jeje to bilo mučenje za sve, ekipa nije dobila na samopouzdanju, a malo je falilo da ne iskoristiti Slavenov poklon. Nema predaje

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
23:17 11.04.2021.

Damir Krznar: Zabrinuo me slabiji ulazak u drugoj poluvrijeme i saznanje da gazda kluba međigoski svetac i pravi hrvat gospon Zdravko niš ne zove i morti odluci da me smjeni i najuri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije