Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK - LOKOMOTIVA
Povratak na članak

Burić optimističan: Bit će napeta borba s Dinamom u prvenstvu

Odgoda? Bura je jučer na Poljudu puhala 100 km/h. Neće se igrati bude li i danas tako jaka.

Komentari 4

BU
buljanzeljko453
14:24 24.10.2015.

Bit ce hajduk prvak sigurno. .na trofeju marijan hehe

VL
RE
reza
15:09 24.10.2015.

Ajduk ce u najboljem slucaju izvuci nulu protiv lokosa prvenstveno jer su limitarana ekipa i kako prvenstvo odmice padace fizicki i psihicki jer znaju da jednostavno namaju kvalitetu da budu prvaci.borice se za trece mjesto u prvenstvu jer ne igraju iz zelje da bi bili prvaci neg samo iz mrznje prema dinamu.Osim toga lokosi ce posteno bit nagradjeni kesom za svaki bod kohi oduzmu tovarima. I sta bi ajduk i da nekim cudom bude prvak trazio u kvalifikacijama za ligu prvaku.izletili bi tovari u prvom kolu. Slovan nisu mogli pobijediti i ocemu onda pricamo.

VL
Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
14:17 24.10.2015.

Šteta što Hajduk navodno ne smije biti prvak, čuo sam da je Dinamo priviligiran i da samo Dinamo mora biti prvak, to je užas ako je istina. :-(

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.