Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PESIMIZAM U OSIJEKU

Daliću potonule sve lađe: 'Loša igra. Loša obrana. Sve je bio loše. Dobro da se Petković nije ozlijedio'

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/45
12.10.2023.
u 23:20

Hrvatska je večeras u kvalifikacijskoj utakmici za Europskog prvenstvo izgubila od Turske 1:0. Vatreni večeras nisu dobro izgledali, bez dovoljno prilika, dok je Turska imala kompaktnu obranu i opasan napad

Nakon poraza od Turske utakmicu su komentirali Lovro Majer, Zlatko Dalić i Dion Drena Beljo. Izbornik hrvatske reprezentacije bio je vidno razočaran nakon loše igre vatrenih. Nije želio komentirati planove za Wales u kojem će momčad tražiti tri boda i doći korak bliže ka Europskom prvenstvu 2024. godine.

"Baš je danas bilo loše, dugo nismo ovako loše izgledali. Imali smo puno grešaka na početku. Nismo se uspjeli skupiti i oni su se razigrali zbog naše loše postavke i loše igre u obrani. U drugom poluvremenu smo se razbudili, ali nismo uspjeli zabiti", rekao je Dalić pa nastavio:

GALERIJA Hrvatska izgubila od Turske (0:1). Vatreni će u Walesu morati puno bolje

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.
1/45

"Loša igra, dosta nesigurnosti. Nije bilo našeg pasa. Livaković nas je spasio u nekoliko situacija. Na svu lošu igru se samo nadovezala ta njegova pogreška. Nije bilo lošega pojedinca, nego cijela momčad nije dobro izgledala. Ne možemo govoriti o pojedincima, kad je bilo sve loše."

Dotaknuo se i Petkovića koji je ušao usprkos ozljedi. "Uvođenje Petkovića je bio rizik, ali sam je rekao da može. Drago mi je da se nije ozlijedio", kazao je izbornik pa zaključio:

"Moramo se preispitati prije Walesa. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, ali ništa nismo uspjeli napraviti. Dugo nismo bili ovako loši."

VEZANI ČLANCI:

Majer: 'Svaka utakmica je škola'

"Turci su na početku bili bolji i zasluženo poveli. Na kraju smo imali nekoliko šansi, ali idemo se fokusirati na Wales. Nije bila najbolja utakmica, ali ne možemo uvijek biti najbolji. Svaka utakmica je škola, nema razloga za brigu", kazao je Majer pa prokomentirao i vlastitu igru:

"Dobro sam se pripremao i dobro se osjećam. Žao mi je zbog situacije jer nije bio gol, ali lakše mi je jer je bilo zaleđe. Fokusiramo se prije svega na prolaz. Svi želimo prvo mjesto, ali idemo utakmicu po utakmicu i uzeti tri boda u Walesu"

VEZANI ČLANCI:

Beljo: 'Drago mi je što sam debitirao, ali smo zakomplicirali situaciju'

"Drago mi je što sam debitirao. Rezultat nam ne ide u korist i sad smo zakomplicirali situaciju. Nismo dobro ušli. Turci su igrali bili bolji. Prijetili iz kontri i bili jači u duelima", kazao je Beljo nakon svog debija za vatrene.

"U drugom sam poluvremenu imao dojam da će pasti gol, ali nažalost se to nije dogodilo", kazao je mladi napadač pa kratko komentirao atmosferu u kojoj Hrvatska ide u Cardiff:

"Atmosfera u svlačionici nakon poraza nije najbolja, ali glavu gore, idemo protiv Walesa. Ova nam je utakmica bila ključ za Euro. Žao nam je svima, ali sad je tako kako je. Moramo se što brže oporaviti i okrenuti novoj utakmici."

VIDEO Mato Neretljak, bivši reprezentativac Hrvatske: 'Kad igraš za reprezentaciju moraš je voljeti'

Komentara 13

KR
kruni
00:41 13.10.2023.

Daliću čim si stavio Brekala i Pašalića znao si da defenziva neće funkcionirati, a ubacuješ Vlašića dečko je katastrofa, mogli smo 20 puta nabacit sa krila a nismo ni jednom zašto, danas je naša famozna sredina izgubila utakmicu nigdje ih nije bilo, pa nisu Anćeloti i Guardiol ludi a i Broz je nazadovao kako je Arapima otišo

EJ
ejStef
07:35 13.10.2023.

Musa je pokazao da nije za reprezentaciju, Pašalić nije odigrao ništa, Brozović više nije onaj stari, Vlašić nula, Barišić i Stanišić su tu jer očito nemamo ništa bolje, a Beljo je zelen. Uz to je Livaković obranio nekoliko zicera, da bi kod gola otišao u šetnju... Previše je to...

PO
Poletarac101
01:06 13.10.2023.

Danas nije bio dobar dan za Hrvatsku repku,kaj je je idemo dalje...Protiv Welšana (u prvoj tekmi smo stvarno bili puuno bolji i dobili na kraju trapav gol)ne bu lako,bolji smo i to bumo pokazali...💪🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije