Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Dalić uzalud došao gledati Pjacu

Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.01.2018.
u 17:58

Andrej Kramarić ušao je u 67. minuti za Hoffenheim koji je kod Bayerna vodio 2-0, pa na kraju izgubio 5-2

U 20. kolu Bundeslige Bayern je kod kuće preokretom slavio protiv Hoffenheima rezultatom 5-2, piše Goal.

Gosti su na Allianz Areni šokirali Bayern u početnih 12 minuta u kojima su aktualnom prvaku zabili dva gola! Već u 3. minuti dosuđen je jedanaesterac za goste koji je Gnabryju obranio Ulreich, no odbijena lopta došla je ravno na noge Utha koji je posprema u mrežu.

Serge Gnabry, inače igrač upravo minhenskog kluba koji u Hoffenheimu igra kao posuđeni igrač, iskupio se za promašeni penal u 12. minuti kada topovskim udarcem zabija s 20-ak metara.

Bayernu je utakmicu vratio u egal s dva gola u četiri minute; Lewandowski je u 21. minuti prevao obranu gostiju za smanjenje zaostatka, dok je za poravanje zabio Jerome Boateng, glavom nakon kornera kojeg je izveo Robben.

Nastavak je donio potpuni preokret u korist vodeće momčadi kojoj su za nova dva gola ovoga puta trebale samo - tri minute! Prvo je Coman zabio za vodstvo u 63. minuti, a u 66. Vidal zabija još jedan gol glavom na ubačaj Robbena iz kornera. Konačnih 5:2 postavio je Wagner u 90. minuti i tako upisao svoj prvijenac za bavarsku momčad.

Bayern je ovom pobjedom drugoplasiranom Kovačevom Eintrachtu pobjegao na 16 bodova, dok je Hoffenheim novim porazom pao ne devetu poziciju ljestvice. Andrej Kramarić ušao je u 67. minuti.

Schalke je rutinski odradio gostovanje kod Stuttgarta kod kojeg je slavio 2-0 pobjedu. Oba gola postignuta su u početnoj fazi utakmice; Naldo je zabio u 14. minuti, a konačan rezultat postavio je Harit udarcem iz bijele točke u 19. minuti.

Marko Pjaca susret je odgledao s klupe, a zanimljivo je da ga je uživo došao gledati izbornik Zlatko Dalić koji je tako ostao - neobavljena posla!

Borussia Dortmund nastavila je s lošom formom i upisala treći uzastopni remi podijelivši bodove s Freiburgom (2-2). Stogerova momčad povela je nakon samo devet minuta igre pogotkom Kagawe, no gosti su golovima Petersena iz 21. i 68. minute preokrenuli rezultat i došli do 2:1 prednosti. Ipak, u 90+2. minuti Toljan pogađa s 15 metara i donosi bod svojoj momčadi.

RB Leipzig je pred svojim navijačima podijelio bodove s HSV-om (1-1). Istim rezultatom završio je dvoboj Kölna i Augsburga (1-1).

Komentara 3

BU
Bubalamala
18:23 27.01.2018.

Bolje da je gledao Antu Rebića, momak rastura !

DU
Deleted user
18:05 27.01.2018.

Naslov , naslov.... Nema bez zutila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije