Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNA UTAKMICA

Dalić uoči Walesa poručio: Ne živi se na staroj slavi

Zlatko Dalić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
03.06.2019.
u 09:40

Prokomentirao je izbornik i prijateljsku utakmicu s Tunisom koja se igra u utorak u Varaždinu u 20.45 sati

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić prokomentirao je još jednom utakmicu koja očekuje vatrene u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Walesa 8. lipnja u Osijeku. 

"Rakitić i Rebić će nam jako puno nedostajati, neki dan smo saznali da ni Vlašić, Rog i Bradarić neće biti spremni za Wales i to je težak udarac za nas. Bez obzira na sve te probleme, pokušat ću pronaći igrače koji će odigrati najbolje što mogu u utakmici protiv Walesa. Znam da je kraj sezone, igrači su umorni, igra se u 15 sati i bit će pakleno vruće, ali nema alibija, mi idemo na pobjedu", rekao je Dalić za Sportklub koji će morati nadomjestiti čak pet standardnih prvotimaca.

"Jako je teška situacija, kada pogledate momčad sa SP-a i ovu koja će istrčati protiv Walesa ima samo nekoliko istih igrača. Ta činjenica nam zaista otežava situaciju i teško je sastaviti momčad, ali zato sam ja tu da procijenim tko će u datom trenutku najbolje reagirati", realan je Dalić koji je pohvalio protivnika. 

"Prošlo je skoro godinu dana od srebra u Rusiji, ali na staroj slavi se ne živi i moramo se okrenuti budućnosti. Čeka nas Wales, nas u toj utakmici zanima samo pobjeda i vjerujemo da u prepunom Gradskom vrtu upisujemo bitnu pobjedu. Wales je vrlo čvrsta i fizički snažna ekipa koja ima odličan kontranapad i morat ćemo posebno paziti na to", dodao je, a prokomentirao je i prijateljsku utakmicu s Tunisom koja se igra u utorak u Varaždinu u 20.45 sati.

"Tu smo utakmicu apsolutno željeli izbjeći, ali UEFA je stroga što se toga tiče i morat ćemo odigrati protiv Tunisa bez obzira na to što nismo oduševljeni. Iskoristit ću je da dam priliku novim dečkima i igračima koji su možda malo svježiji nakon ove naporne sezone. No, ponavljam da je nama jedini fokus Wales i tri boda", zaključio je Dalić.

>>> Pogledajte u galeriji iznad teksta kako je Dejan Lovren proslavio naslov Lige prvaka
 

Komentara 1

NO
nog0metas
18:41 03.06.2019.

samo pobjeda igra!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije