Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik u Varaždinu

Dalić na pitanje o Thompsonu: Došli smo se veseliti, a ne provocirati

Doček Zlatka Dalića u Varaždinu
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/13
17.07.2018.
u 20:10

Molim vas da ne stanemo na ovome, moramo gurati još jače i čvršće. I zato kažem - iznad svih Hrvatska! - poručio je izbornik Dalić

Zlatko Dalić je oko 19 sati stigao na prepun Kapucinski trg, dočekan pjesmom Zaprešić Boysa.

Na pozornicu su prvo pozvani pozvan Dražen Ladić, nakon njega trener vratara Marijan Mrmić, liječnik Boris Nemec, pa fizioterapeut Nderim Redžaj.  I onda je gradonačelnik Ivan Čehok pozvao Zlatka Dalića.

>> Pogledajte ozračje u Varaždinu

- Dragi moji Varaždinci, veliko vam hvala na ovom dočeku. zaista sam preponosan na vas. Jučer je bilo veličanstveno u Zagrebu, a sad mi je srce još punije kad vidim kako me moj grad dočekao. Znate da se ja ne sramim reći otkud sam krenuo. Imam svoj grad, rodno Livno, ali uvijek sam ponosno isticao Varaždin i klub Varteks koji su mi dali šansu da budem što jesam. Nikad ovo ne bih postigao u životu da nije bilo Varaždina i Varteksa - rekao je Dalić, prekidan povicima "Zlatno mi te volimo".

- Volim i ja vas sve - uzvratio je i rekao da je Hrvatska viceprvak svijeta i da su dečki dali sve od sebe. Molim vas da ne stanemo na ovome, moramo gurati još jače i čvršće. I zato kažem - iznad svih Hrvatska! - poručio je izbornik Dalić.

Nakon Dalićeva govora svi su zapjevali pjesmu "Igraj moja Hrvatska", odašiljući prekrasnu sliku iz Varaždina. Zaprešić Boysima na pozornici se pridružio i Tony Cetinski.

Doček Zlatka Dalića u Varaždinu
1/21

Na pozornicu je stigao Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta koji pjeva legendarnu "Mojoj majci", dok se izbornik Dalić fotografira s Varaždincima i obožavateljima iz cijelog sjevera Hrvatske, dijeli autograme i prima čestitke.

- Ovo će ostati za cijeli život u mojoj memoriji. Mogu ja nakon ovoga biti izbornik Brazila ili voditi Barcelonu, ali ovo će za mene biti moj najdraži i najljepši posao jer s toliko emocija i srca ne možeš nikog drugog voditi nego samo Hrvatsku! I molim vas da ne stanemo na ovome, moramo svi dalje gurati još jače i čvršće, i biti jedinstveni. I zato vam kažem - iznad svih Hrvatska! - rekao je Dalić.

- Hvala Varaždinu na ovakvom dočeku, drago mi je što cijela Hrvatska dočekuje svoje junake iz Rusije svugdje u Hrvatskoj - rekao je Dalić odgovarajući u Varaždinu na novinarska pitanja.

- Cijeli život će mi ostati u sjećanju doček u Zagrebu, zaplakao sam par puta kad sam vidio ljude, i starije i mlađe, pune emocija - rekao je.

Na pitanje o Thompsonu i tome tko je izabrao pjevače za nastup na dočeku u Zagrebu, rekao je:

- Došli smo se veseliti, a ne provocirati. Hrvatska je druga na svijetu, milijun ljudi je na ulicama, a vi mene pitate o pjevačima. Nemojte, molim vas, imajte respekta prema Hrvatskoj i ovim ljudima ovdje. Nemojte me provocirati. Pjevao je pjevač koji je naša himna - rekao je Dalić.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Komentara 100

MU
Muncimir
20:24 17.07.2018.

Gospodin.

TR
tramontana
21:33 17.07.2018.

Čestitam Daliću- Protiv Thompsona su zavidnici, nedorečeni, oni koji imaju druge gospodare, Jude koji će za sitniš prodati dostojanstvo. Nije ih bilo čuti, kad je u Zagreb dolazija Toma, Vučić and comp. Dok je Thompsom branija HR oni su palili i žarili po Hrvatskoj. Zašto je Thompson fašista i ko zna što još, a oni nisu??.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:50 17.07.2018.

Veliki čovjek!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije