Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK U SLOVAČKU

Dalić otkrio zašto se Rebić pokupio i otišao nakon što su ga vatreni naljutili

Ante Rebić i Zlatko Dalić
Foto: Pixsell
1/6
05.09.2019.
u 11:39

Oni se uvijek zafrkavaju i šale, nemamo nikakvih problema. Oni su raspoloženi i orni. Moramo se malo oraspoložiti, ne možemo biti stalno pod pritiskom, zaključio je Dalić

Nogometna reprezentacija Hrvatske u petak će od 20.45 u Trnavi u Slovačkoj odmjeriti snage s domaćinima u kvalifikacijama za EURO 2020

Vatreni su predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem krenuli u Slovačku, a tri dana nakon utakmice u Trnavi igrat će i protiv Azerbajdžana u gostima. 

– Igrat ćemo napadački i tražit ćemo pobjedu. Sastav ćemo sutra objaviti. Napravili smo analizu protivnika, očekujem sličnu utakmicu kao u Budimpešti, a ako budemo kao tamo, neće biti dobro – poručio je Dalić koji je komentirao i atmosferu u reprezentaciji nakon što je nedavno Dejan Lovren govorio o nekim problemima. 

– Jako je dobra atmosfera, veseli smo, raspoloženi i sretni – kaže Dalić, a novinare je zanimao i komentar na ponašanje Ante Rebića nakon što u srijedu uoči treninga bio ometan od suigrača za vrijeme davanja izjava, što je rezultiralo prekidom razgovora. 

Dalić kaže da je to samo šala.

– Oni se uvijek zafrkavaju i šale, nemamo nikakvih problema. Raspoloženi su i orni. Moramo se malo oraspoložiti, ne možemo biti stalno pod pritiskom – zaključio je Dalić. 

>>> Pogledajte izjave nogometnih reprezentativaca nakon odrađenog treninga

 

 

Komentara 24

LJ
ljutko
13:54 05.09.2019.

Neki novinari žele napraviti razdor u repki, skužili su oni zafrkanciju,

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
15:16 05.09.2019.

U pravu je Lošo: KOS je u amanet Hrvatskoj ostavio 400 novinara-spavača, uvijek spremnih napakostiri državi u kojoj dobro žive.

CR
crodux
12:38 05.09.2019.

Hrvatska to lako prolazi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije