Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA IH FINALE

Dalić: 'Bilo bi bolje da smo dobili Španjolce u finalu Lige nacija, a ovo izgubili'

International Friendly - Tunisia v Croatia
Foto: AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
1/9
24.03.2024.
u 20:20

"Mi smo stvorili premalo šansi i to je problem. Međutim, nemam što zamjeriti igračima jer su se trudili i dali sve od sebe", rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon teške utakmice protiv Tunisa

Hrvatska nogometna reprezentacija je u subotu uz puno muke pobjedila Tunis i plasirala u finale turnira ACUD Cup. Momčad Zlatka Dalića je u regularnom dijelu utkamice zadržala rezultat na 0:0. U udarcima s bijele točke iskazao se vratar Ivica Ivušić koji je obarnio čak tri pokušaja protivničkih igrača. U drugoj ih utakmici čeka Egipat koji je rezultatom 1:0 svladao Novi Zeland. Utakmica je na rasporedu ovog utorka u 21 sat.

"Nismo bili brzi, falilo je utrčavanja u prazan prostor i dubinskih lopti. Penali su i kvaliteta i lutrija, a ovaj put smo dobili", rekao je nakon utakmice nezadovoljni izbornik. U nedjelju su na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza objavljeni komentari izbornika dan nakon utakmice.

VIDEO Hrvatska reprezentacija predstavila novu garnituru dresova

"Bilo bi bolje da smo na jedanaesterce pobijedili Španjolsku u finalu Lige nacije, a sada izgubili, ali dobro... Tako je to u nogometu. Želimo osvojiti turnir, želimo taj trofej kad smo već ovdje. Opet ćemo skupiti snage i dati šansu nekim drugim igračima. Cilj je bio da se ovdje podružimo, da odradimo ovo bez ozljeda i da svi koji su tu dobiju priliku", rekao je Dalić i dodao:

"Utakmica protiv Tunisa je bila teška, protivnik se branio cijelo vrijeme, stajao u bloku s desetoricom igrača i bio opasan u nekoliko kontranapada. Mi smo stvorili premalo šansi i to je problem. Međutim, nemam što zamjeriti igračima jer su se trudili i dali sve od sebe."

VEZANI ČLANCI:

"Napravili smo što smo htjeli. Dali smo priliku i nekim drugim igračima i ostvarili plasman u finale", rekao se i osvrnuo na reakciju tamošnjih navijača na dolazak Luke Modrića: "Dođeš u Egipat, u Afriku, i svi navijaju za Luku, bodre ga i skandiraju njegovo ime. To pokazuje koliko je Luka priznat u svijetu."

GALERIJA Fantastični Ivica Ivušić obranio tri penala i odveo Hrvatsku u finale turnira u Egiptu

International Friendly - Tunisia v Croatia
1/9

Komentara 3

VE
Verwoerd
22:26 24.03.2024.

Odlična izjava ova u naslovu. A ja imam i bolju: bolje da smo pobijedili Francuze u finalu SP nego ovu i Španjolsku u finalu KL zajedno.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:55 24.03.2024.

Koje ti teme, Daliću, izvlačiš. Prošlo svršeno vrijeme. A nadam se da si i ti, uskoro.

PR
prajdali100
21:48 24.03.2024.

Pa naravno da bi bilo bolje.Nitko i ništa na planeti ne može zamijeniti Ivana Perišića.Bez njega Mi nemamo brzinu,energiju i probojnost.Nemamo intenzitet u igri.Do bola smo spori i neinventivni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije