Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIH HRVATSKE

Dalić objasnio koje tri stvari zamjera vatrenima protiv Tunisa: 'Ivušić neće braniti u finalu'

International Friendly - Tunisia v Croatia
AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
24.03.2024.
u 10:27

Izbornik Zlatko Dalić je bez ustručavanja otkrio što zamjera svojim igračima nakon prolaska Tunisa, svjestan je da to nije bila idealna prezentacija naše momčadi.

Hrvatski nogometni reprezentativci igrat će u utorak u finalu međunarodnog ACUD kupa protiv domaćina turnira Egipta, u polufinalu je Hrvatska, poslije 0-0 u 90 minuta, s 5-4 nakon jedanaesteraca bila bolja od Tunisa. Izbornik Zlatko Dalić je bez ustručavanja otkrio što zamjera svojim igračima nakon prolaska Tunisa, svjestan je da to nije bila idealna prezentacija naše momčadi. 

- Nismo bili brzi, falilo je utrčavanja u prazan prostor i dubinskih lopti. Penali su i kvaliteta i lutrija, a ovaj put smo dobili - rekao je izbornik Dalić. 

GALERIJA Tunis je otkrio staru boljku Dalićeve momčadi

International Friendly - Tunisia v Croatia
1/9

- Dečki nisu kalkulirali niti su se štedili, dali su sve od sebe i u prijateljskoj utakmici. Moramo biti zadovoljni jer smo u finalu, šteta je Erlićeva ozljeda. Osjetio je aduktor pa je na vrijeme izašao van, nadam se da nije velika ozljeda. Odlučili smo dati šansu svim vratarima, u sljedećem će susretu braniti Kotarski i Labrović. Ivušić je obranio tri penala i odveo nas u finale i to je sjajno. Pokazao je da mogu računati na njega - otkrio je Dalić. 

VEZANI ČLANCI:

- U Egiptu navijači imaju zabranu doći na utakmice, čak i u prvenstvu. Da nije bilo zabrane, bilo bi 70.000 ljudi! Šteta, nogomet je za gledatelje i ljude. Ali fascinantno je što su oni koji su bili skandirali ime Luke Modrića, to je sjajno i to što je doživio pokazuje koliko je velik. Dođemo u Egipat i svi navijaju za njega - zaključio je Dalić.

Komentara 3

MA
Matija100
11:11 24.03.2024.

Modrić je legenda za sva vremena.

PA
pajokola1
11:14 24.03.2024.

Pa ono što smo mogli vidjeti je nošalancija vatrenih, Livaković nije pribran očigledno su zadnji događaji iz Turske ostavili traga, Sosu treba naučiti da ponekad digne glavu i umjesto jalovog centaršuta proba vratit povratnu loptu na 15 metara nekom naa šut. Pašalić bolji od Broza na zadnjem veznom, drugi Pašalić (M) je jedan od rijetkih koji se trudio. Vlašić opet katastrofa....ne liči to na ozbiljnu reprezentaciju koja bi na EP konkurirala za postolje.

AN
Antonio1952
13:37 24.03.2024.

Modrica ne vole samo hrvatski ljevicari i socijala jer po njima ne placa porez u Hrvatskoj, da bi oni imali sta trosit, jer radit nece i stranci im uzimaju radna mjesta pa kao nemogu. Vani nece jer vani se radi a ne samo kuka kako je sve lose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije