Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOCKASTI SPREMNI

D. Lovren: Trebat će mi pomoć da zaustavim Balea

dejan lovren
Marko Prpić/Pixsell
25.03.2013.
u 20:15

– Nije nam lako zaboraviti Srbiju, za nju smo se mjesecima pripremali. Sada nas čeka zaustavljanje Garetha Balea, a to neću moći sam – kaže Lovren.

Kockasti nisu presretni što unaprijed ne znaju hoće li igrati protiv Walesa, ali takva su pravila kod \"šefa\". U Swanseju se očekuje da će Igor Štimac dresove dati Ognjenu Vukojeviću, Domagoji Vidi i Dejanu Lovrenu. Sastav će osvježiti, nema Nike Kranjčara, Josip Šimunić je upitan, a Mateo Kovačić odradio je svoj zadatak u najtežem trenutku.

– Nije nam lako zaboraviti Srbiju, za nju smo se mjesecima pripremali. Srećom, apsolvirali smo taj zadatak bez greške. Sada nas čeka zaustavljanje Garetha Balea, a to neću moći sam. Trebat će nas više paziti na njega – kaže Lovren.

– Ja sam spreman! Ne smijemo misliti da će oni rutinirano pasti, to bi mogla biti opasnost. Taj je susret važan kao što je bio i onaj u petak u Maksimiru – dodaje Vida, koji će vjerojatno igrati na Srninoj poziciji, desnog beka. Iako je bio u svim kombinacijama za utakmicu protiv Srbije, Ognjena Vukojevića Štimac je ostavio na klupi. Ogi će gotovo sigurno u veznom redu igrati nakon što se ozlijedio Niko Kranjčar, i to uz Modrića, a na poziciji krila očekuju se Srna odnosno lijevo Rakitić. Postoji varijanta i sa Sammirom, ali u to sumnjamo.

– Kod Štimca uvijek u posljednji tren doznamo tko će igrati. Inače, nemamo pravo na kiks! Srećom, nedostaju im dva vezna igraća, što nam ide na ruku – kaže Vukojević.

Dudu ovih dana igra na svim podlogama, od travnjaka do parketa u sudnici, gdje se spori sa Zdravkom Mamićem.

– Niste daleko od istine – veselo će Eduardo. Ipak, realnije je da će protiv Walesa od početka igrati Ivica Olić i Marijo Mandžukić, a potom će priliku dobiti Nikica Jelavić.

– Nema velike mudrosti, trebamo pobijediti! Svaka čast Baleu, ali mi smo bolji. Ne znam hoću li igrati, doznat ću to par sati prije – kazao je Eduardo. (Srđan Hebar/VLM)

Komentara 7

NA
najgori
21:43 25.03.2013.

dobro je se usliko tu mu je mjesto na klupi,pa kako ga nije sramota,davati izjave da ne moze cuvati igraca!pa onds neka cuva ovce!

BA
balic
22:30 25.03.2013.

Da a Dudu i Petric ce grijati klupu opet cijelu utakmicu... Znao je Bilicu solit a on sam drzi ljude na klupi...

ZA
zaco
20:42 25.03.2013.

Koga ce taj momak da zaustavi???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije