Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenerska promjena

Cvitanović preuzeo Istru: Neće mi biti problem voditi 14 nacionalnosti

Igor Cvitanović
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/4
05.03.2019.
u 21:33

Zanimljivo, Cvitanović je zbog novog posla jučer prekinuo suradnju s trećeligašem Dubravom, s kojim je ove sezone kročio prema drugoj ligi

Igor Cvitanović novi je trener Istre 1961, na klupi će danas i službeno naslijediti Krunoslava Rendulića, kojemu je presudilo to što je u 11 utakmica na klupi ostvario samo dvije pobjede, uz dva remija i sedam poraza. Odnosno, osvojio je svega 24 posto mogućih bodova.

Klub s Aldo Drosine trenutačno je predzadnji na ljestvici, s četiri boda manje od mjesta koje osigurava ostanak u ligi. Novom treneru Istre, kojeg smo jučer ulovili dok je putovao za Pulu, neće biti lako:

>> Pogledajte što je Igor Cvitanović rekao na predstavljanju

– Neće biti lako, ali vjerujem da mogu s Istrom početi pobjeđivati i osigurati barem to 8. mjesto.

Zanimljivo, Cvitanović je zbog novog posla jučer prekinuo suradnju s trećeligašem Dubravom, s kojim je ove sezone kročio prema drugoj ligi.

– Rekao sam ljudima iz Dubrave da ću raditi u njihovu klubu sve dok mi ne dođe neka ozbiljna, prvoligaška ponuda. Oni su to znali, tako da nema problema s tim raskidom – kaže Cvita.

Igor Cvitanović legenda je Dinama u omladinskoj školi maksimirskog kluba je i započeo svoj trenerski put, a zatim je radio i kao pomoćnik u prvoj momčadi. U seniorskoj konkurenciji Cvitanović je samostalno dosad vodio samo Dubravu.

No, uz nogometno iskustvo koje ima, to mu neće biti minus.

U Istri 1961 će ga dočekati igrači iz čak 14 različitih zemalja, od Hrvatske, preko Španjolske, do Kameruna, Senegala, Ekvadora, Argentine...

– To ne mora nužno biti problem, sve ovisi o karakteru igrača. Pričam super engleski i španjolski, tako da će mi biti lakše sporazumjeti se – kaže Cvita.

Ključne riječi

Komentara 2

DI
Direkt
22:04 05.03.2019.

Nije on Glasnović.

AN
Andreeejjj
22:06 05.03.2019.

BraWooooo CVITA - Knjaz IGORE, možeš ti to...NK ISTRA ostaje u 1 HRV ligi !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije