Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE ZADNJI gol u 2023.

Čudesni Ronaldo je golgeter godine, iza sebe ostavio Mbappea i Kanea

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Ettifaq
Stringer/REUTERS
30.12.2023.
u 21:59

Zadnji pogodak u 2023. godini Portugalac je zabio u pobjedi protiv Al Taawona....

Nakon bolne epizode u Manchester Unitedu, Cristiano Ronaldo započeo je 2023. u dresu saudijskog kluba Al-Narssra, a završio kao najbolji strijelac u ovoj kalendarskoj godini. Portugalac je za reprezentaciju i klub zabio kombinirano 54 gola, a iza sebe je ostavio Kyliana Mbappéa i Harryja Kanea koji su se zaustavili na 52 gola, te Erlinga Haalanda koji je zabio ukupno 50 golova.

Posljednji gol u 2023. godini Ronaldo je zabio u susretu 19. kola saudijskog prvenstva protiv Al Taawona u 92. minuti. Na listi strijelaca u pobjedi 4:1 pridružio mu se i hrvatski majstor Marcelo Brozović, svojim trećim pogotkom u dresu Al-Nassra. 

OVDJE pogledajte zadnji Ronaldov gol ove godine.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 1

Avatar southman
southman
09:13 31.12.2023.

Neuništiv ! 875 golova u karijeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije