Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ronaldo zabijao i divljao na suca

Pogledajte Brozovićev show u devet minuta: Zabio gol pa iz kornera vrhunski asistirao za preokret

Screenshot: Sportklub
30.12.2023.
u 20:07

Hrvatski veznjak zabio je svoj treći gol za Al-Nassr, a Cristiano Ronaldo divljao je na suca u prvom poluvremenu....

Al-Nassr je s 4:1 pobijedio na gostovanju kod Al Taawona u 19. kolu lige Saudijske Arabije. Trenutno drugoplasirani klub lige gubio je 1:0, a potom je preokret kreirao Marcelo Brozović, odigravši impresivno prvo poluvrijeme. Hrvatski reprezentativac u 26. minuti zabio je nakon sjajne akcije koju je pokrenuo Cristiano Ronaldo, dok je Talisca asistirao Brozoviću koji je izbjegao zaleđe, utrčao u prazan prostor te pogodio za izjednačenje (1:1) 

Nije tu bio kraj dojmljivim potezima u prvom dijelu, jer u 35. minuti sijevnula je i Brozovićeva asistencija iz kornera. Vrhunski je hrvatski veznjak dodao Laporteu za preokret Al Nassra, a njegove poteze možete pogledati OVDJE. Brozoviću je to bio treći gol u dresu saudijskog kluba, dva je zabio u prvenstvu, a još jedan dodao u azijskoj Ligi prvaka. Brozovića je trener duboko u sudačkoj nadoknadi (94') izvadio iz igre. 

Al Taawon je poveo iz jedanaesterca u 13. minuti, zabio je El Mahdioui, dok je Ronaldo divljao na odluku suca koji mu je zbog protestiranja pokazao žuti karton. Situaciju pogledajte OVDJE. 

U 50. minuti za vodstvo Al-Nassra 3:1 zabio je Otavio, dok je konačnih 4:1 postavio Ronaldo pogotkom u drugoj minuti sudačke nadoknade. 

Standings provided by Sofascore

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije