Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruska Superliga

CSKA slavio u produžetku, UNIKS poražen

Zoran Planinić
Jurica Galoić/Pixsell
04.04.2010.
u 19:15

Košarkaši moskovskog CSKA tek su u produžetku pobijedili u gostima momčad Krasnje Krilja 76-74 u nedjeljnom dvoboju ruskog košarkaškog prvenstva.

Trener CSKA Jevgenij Pašutin svejedno je bio vrlo zadovoljan s ovom utakmicom, jer je odmarao trojicu važnih igrača umornih od napora u Euroligi, Langdona, Šiškauskasa i Kauna, a priliku je dao igračima koji rijetko igraju u važnim utakmicama, a ovi su je, po mišljenju trenera, i iskoristili.

Hrvatski reprezentativac Zoran Planinić odigrao je u ovoj utakmici 32 minute i postigao 7 koševa uz slab šut iz igre 2-9 (1-4 za trice) i 2-2 iz slobodnih bacanja.

CSKA je uvjerljivo vodeći na ljestvici sa 15 pobjeda i samo jednim porazom. Prati ga Himki s omjerom 13-3. Himki je u nedjelju slavio u gostima kod UNIKS-a 73-59. Kod domaćina je Krešimir Lončar u 29 minuta igre postigao 15 koševa uz šut 2-7 za dva poena, 3-3 za trice i 2-2 iz slobodnih bacanja, a svom učinku dodao je dva skoka i jednu asistenciju. Marko Popović bio je u sastavu, ali nije ulazio u igru. UNIKS je treći na ljestvici sa omjerom 9-7.

Dodajmo da je Lokomotiv hrvatskog beka Jakova Vladovića izgubio na gostovanju kod Jeniseja sa 78-75, a hrvatski je play-maker u 15 minuta igre postigao dva poena (1-2 iz igre) uz 1 skok.

 

Ruska Superliga, nedjelja:

Krasnje Krilja – CSKA 74-76 (produžetak)

UNIKS – Himki 59-73

Jenisej – Lokomotiv 78-75

Dinamo Moskva – Trijumf 88-66

Redoslijed: 1. CSKA 15-1, 2. Himki 13-3, 3. UNIKS 9-7…

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije