Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINOTAUR OTKAZAO
Povratak na članak

Cro Cop: Znam da neću biti u potpunosti spreman

Iako je trebao nastupiti tek u studenom u njemačkom Oberhausenu, Cro Copa ćemo gledati i prije.

Komentari 5

OB
-obrisani-
01:13 16.08.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

VL
CJ
can@jisraM
06:50 16.08.2010.

E moj Mirko,vrijeme je za mirovinu.Novaca imas .Sto to to treba? Onaj put kad te Gozaga pogodio u slepoocicu mogao si poginuti..... Pamet u glavu i napusti to dok jos imas vremena...... U UFC su prave zvijeri i ubojice......Tvoje vrijeme je proslo

VL
DU
Deleted user
09:20 17.08.2010.

slažem se. I ja bih vrlo rado gledao Mirka, samo godine čine svoje. Protiv toga se ne može. Još će ga netko napucati i napraviti invalidom. Znam da mu je teško napustiti borbu, no svejedno. Za titulu nema šanse, a ovakve \"veteranske\" borbe, u kojima itekako može stradati pogotovo ako nije do kraja spreman, mu stvarno ne trebaju.

VL
BO
bosanaco
09:40 17.08.2010.

izgleda da ti udarci još nisu došli do mozga, malo je to sve žalosno gledati, vidi se da mirko nema više ni snage , pa ni m.da , i ljudsko dostojanstvo?

VL
VI
vitaszorcms
10:24 17.08.2010.

Mirko je u zadnjoj borbi,protiv nimalo bezopasnog Berrija ,bio jako dobar i vidjela se razlika u pristupu od prijašnjih borbi.Uz to je nakon dugo vremena,koristio i nožne udarce.Ako pobijedi u borbi sa Mirom,to je znak da je još dobar.Ako izgubi,to bi onda trebalo značiti oproštaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.