Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINOTAUR OTKAZAO

Cro Cop: Znam da neću biti u potpunosti spreman

\'cro cop mirko filipovic\'
VL
17.08.2010.
u 08:55

Iako je trebao nastupiti tek u studenom u njemačkom Oberhausenu, Cro Copa ćemo gledati i prije.

Mirko Filipović zamijenit će ozlijeđenog Minotaura i već će 25. rujna u Indianapolisu na noge opasnom Franku Miru, bivšem UFC prvaku:

– Svjestan sam toga da u tu borbu neću ući u punoj formi jer u ovom je sportu poziv pet tjedana prije zapravo poziv u zadnji čas. Znajući da nemaju drugo rješenje, nisam mogao odbiti vlasnika UFC-a u kojem sam osigurao egzistenciju i čije navijače ne želim razočarati.


UFC 119 održat će se 25. rujna u američkom Indianapolisu, a prema portalu Fightline.com Minotaura sprečava ozljeda koja zahtijeva čak i operaciju. Tu uskače hrvatski borac koji pregovara s UFC-om o novom ugovoru.

Brazilski majstor jiu-jitsua u karijeri ima 13 pobjeda i pet poraza. U posljednjoj borbi nokautom je stradao od Shanea Carwina.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
01:13 16.08.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

CJ
can@jisraM
06:50 16.08.2010.

E moj Mirko,vrijeme je za mirovinu.Novaca imas .Sto to to treba? Onaj put kad te Gozaga pogodio u slepoocicu mogao si poginuti..... Pamet u glavu i napusti to dok jos imas vremena...... U UFC su prave zvijeri i ubojice......Tvoje vrijeme je proslo

DU
Deleted user
09:20 17.08.2010.

slažem se. I ja bih vrlo rado gledao Mirka, samo godine čine svoje. Protiv toga se ne može. Još će ga netko napucati i napraviti invalidom. Znam da mu je teško napustiti borbu, no svejedno. Za titulu nema šanse, a ovakve \"veteranske\" borbe, u kojima itekako može stradati pogotovo ako nije do kraja spreman, mu stvarno ne trebaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije