Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još malo do borbe

Cro Cop otputovao u Poljsku: Poučeni iskustvom Airbusa, na put idemo kombijem!

Mirko Filipović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
07.04.2015.
u 15:35

U četvrtak je zakazana press konferencija, a u petak je na redu službeno vaganje. Sutra će Mirko vrlo vjerojatno odrađivati PR obveze za svog poslodavca

Mirko Filipović je otputovao u Krakow na meč protiv Gabriela Goznage koji ćemo ove subote pratiti ekskluzivno na Fight Channel PPV-u i FCWorld.tv-u. Možda je bolje reći da i dalje putuje s obzirom na to da se Cro Cop odlučio na osam sati dug put kombijem zajedno sa svojim timom, piše Fight Site.

Iako gotovo isključivo putuje avionom, ugodna satnica, ali i kvalitetna cesta do Krakowa su ga nagnale da on i njegov, za ovu priliku prilično brojan tim, otputuju autom.

Za dobru zabavu na putovanjima je uvijek zadužen bivši svjetski boksački prvak i njegov trener Stipe Drviš. S Cro Copom su otputovali i njegov kondicijski trener Mario Mlinarić, ali i FFC borac Saša Milinković koji je tijekom čitavih priprema pomagao Mirku. Ovo je prvi put da Osječanin putuje s Filipovićem na neki od njegovih mečeva.

U kratkom videu Mirko je u šali objasnio zašto ovaj put idu kombijem.

"Poučeni iskustvom tragičnog Airbusa, putujemo autom. Brzo će proći 8 tih sati. Udobnije je nego u avionu, a isto vremena ćemo izgubiti", kratko je rekao Cro Cop.

U četvrtak je zakazana press konferencija, a u petak je na redu službeno vaganje. Sutra će Mirko vrlo vjerojatno odrađivati PR obveze za svog poslodavca - elitni UFC.

>>Gonzaga: Cro Cop me motivira svojim izjavama, a u pripremama sam išao do gornjih granica

Komentara 15

Avatar bok
bok
15:48 07.04.2015.

...ma osam sati voznje nije tak daleko da bi se letilo... Ne bi ni ja u tim slucaju

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
15:56 07.04.2015.

Sretno, kralju!!

ĆA
ćaćaća
21:58 07.04.2015.

saša je zapravo jako sličan gonzagi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije