Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MMA komentator

Cro Cop spremio je 2 milijuna dolara u kovčeg i odletio u Hrvatsku? Kakav gangster!

mirko filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
15.01.2017.
u 17:57

Ako je Mirko stvarno dobio 2 milijuna u gotovini od teškaškog Grand Prixa, stavio to u kovčeg i odletio prema Hrvatskoj, to je najgangsterskija stvar koju sam ikada čuo! To je kao scena iz filma, rekao je Rogan

Hrvatski borac Mirko Filipović bio je tema emisije posvećene MMA-u. U ovotjednom podcastu Joea Rogana slavni MMA komentator sjeo je s Maurom Ranallom i Basom Ruttenom, glavnim komentatorima iz PRIDE-a. U dugom razgovoru pretresli su brojne teme, a jedna od njih bila je i zarada boraca u PRIDE-u te su u tom kontekstu spomenuli i Cro Copa.

Rogan je upitao Basa Ruttena je li ikada vidio da borci dobivaju pune vreće novca. Ranallo se ubacio i rekao: 

– Reci mu o prvom putu kada si išao u banku – piše Fightsite.

– Bili smo u banci, a tamo dobijete potpuno nove, svježe novčanice, savršeno pakirane, izgledalo je kao novac iz Monopolyja – rekao je Rutten.

– Morao sam ih zgužvati kada bih se vraćao u Kanadu jer bi me uvijek čudno gledali zbog svježih novčanica – ubacio se Ranallo, a Rutten nastavio:

– Imali su samo jednu sobu u koju su borci dolazili. Svakom borcu su rekli da dođe tamo ujutro po novac. Čak je i Cro Cop išao tamo, koji je tada zarađivao po 2 milijuna dolara…”

Rogan je izbezumljeno pogledao Ruttena i pitao:  – Gotovina?! Davali su 2 milijuna u gotovini?

– Vjerojatno, svima su davali gotovinu, pa valjda i njemu – rekao je Bas i dodao da su novac davali i članovima obitelji boraca.

– Smjeli su ponijeti samo po 10 000 dolara, pa su maknuli jednu novčanicu da bude manje od 10 000. No, bilo je lijepo, cool, osjećao sam se kao kriminalac, a da nisam bio kriminalac.

Rogan je i dalje razmišljao o Mirku i njegovoj plaći.

– Ako je Mirko stvarno dobio 2 milijuna u gotovini od teškaškog Grand Prixa, stavio to u kovčeg i odletio prema Hrvatskoj, to je najgangsterskija stvar koju sam ikada čuo! To je kao scena iz filma – rekao je Rogan.

Razgovor o zaradi u Prideu i Cro Copu počinje nakon 1 sat i 20 minuta videa.

Komentara 22

PA
pandora
18:13 15.01.2017.

Niko pametan ne prica o svom zaradenom novcu

BE
belimo
18:45 15.01.2017.

Ako su mu ih dali -njegovi su. Trebao ih je ostaviti u Japanu? Da li je tamo plaćen porez ili se mora naknadno to je druga priča....Mirko pobijedio-Mirko dobio-Mirko trošiiiii......

HA
hajduk1966
19:26 15.01.2017.

kore gluposti,zna se koiko gotovine smijes prenijeti preko granice,nije mu to prvi zaradjen novac,zna kako ce s njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije