Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Cro Cop će u američki kavez već za 40 dana

'MirkoPerosh01_nnn_spo_21021'
'Photoshop'
22.02.2010.
u 19:38

Otvara se mogućnost borbe s Minotaurom, a u kombinaciji je i Couture, što je meč koji UFC priželjkuje otkako je doveo Mirka.

Iako se Mirko Filipović tek vraća kući nakon pobjede nad Anthonyjem Peroshem u Sydneyju, već se kalkulira kada će mu se ponovno otvoriti vrata kaveza. Prema prvim procjenama, bit će to već na UFC-ovim priredbama 31. ožujka u Charlotteu ili 10. travnja u Abu Dhabiju. Suparnik je stari, Ben Rothwell, koji je otkazao borbu u Australiji.

– Vrlo brzo ćemo organizirati tu borbu, Mirko se ne mora dugo odmarati, a Ben Rothwell ima crijevnu virozu, nije ozlijeđen ili nešto slično. Njih dvojicu gledat ćemo vrlo brzo – kazao je predsjednik UFC-a Dana White.

Hrvatski se borac u Sydneyju prvi put u kavezu osjećao kao kod kuće te u UFC-u sada ima omjer 3-3. Čelnici organizacije žele vidjeti je li zaista spreman vratiti se na vrh. I zato su mu namijenili Rothwella (izgubio posljednju borbu od Caina Velasqueza). Pobijedi li njega, novi će mu ugovor u UFC-u rado potpisati.

– Cro Cop gubi utjecaj, bio je prespor i trebalo mu je čak deset minuta da pobijedi veterana. U najboljem slučaju, nije bio inspiriran protiv Perosha, a u najgorem, bilo je to njegovo najbolje izdanje. Smatram kako bi trebao biti sretan što pred njime u Australiji nije bio "Big Ben" – tvrdi Josh Gross, komentator Sports Illustrateda.

Navijači su pak složni: Mirko je agresivan, u dobroj formi, željan borbe. Ipak, pitanje je bi li i Rothwell bježao od našeg borca kao i Perosh. Mnogi se komentatori slažu: Mirko se nije vratio na vrh, ali nije se ni povukao. Dobro je da ne čeka predugo, da se što prije vrati u kavez. Bori se već 14 godina, no iznova se mora dokazivati... Ohrabruju i američke kladionice koje prognoziraju Mirkovu pobjedu odlukom sudaca protiv Rothwella.

Ključne riječi

Komentara 1

M2
maestro-25
08:39 23.02.2010.

Decki, ima li igdje snimke njegove borbe sa Peroshem na netu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije