Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekorder

Cristiano Ronaldo ispisao povijest, to još nikome nije uspjelo

Cristiano Ronaldo
Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS/PIXSELL
1/5
20.10.2018.
u 21:29

Portugalac prvi je igrač koji je uspio doći do 400. pogotka. Prvi do njega je Lionel Messi koji je dosad zabio 389 golova

Juventus nije uspio nastaviti pobjednički niz u prvenstvu. U 9. kolu talijanske lige Stara dama je kod kuće protiv Genoe igrala samo 1:1.

Ivan Jurić na startu svog trećeg mandata na klupi Genoe stigao je do boda u Torinu. Prednost talijanskom prvaku u 18. minuti donio je Cristiano Ronaldo, a u 67. minuti izjednačio je Daniel Bessa.

Cristiano Ronaldo
1/5

Iako je Juventus prekinuo uspješan niz portugalska zvijezda ima razloga za slavlje. Naime, Cristiano Ronaldo je svojim petim pogotkom u talijanskom prvenstvu stigao do 400. gola koje je zabio u pet najjačih europskih liga.

Portugalac prvi je igrač koji je uspio doći do tog broja. Prvi do njega je Lionel Messi koji je dosad zabio 389 golova.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Komentara 8

TO
tonimohave
22:14 20.10.2018.

Y

FJ
Fortnite.Je.Smece
23:06 21.10.2018.

Čekaj malo. Pa zar nije Ibrahimović nedavno zabio svoj 500. gol u karijeri. Malo preferiramo Ronalda?!

Avatar miyamoto
miyamoto
22:36 20.10.2018.

Osobno sam za vrijeme studija osjetio baustelu. Tamo sam vidio tipa koji je dlanom ruke probijao blazujku cavlom deseticom. Ponovno je to napravio, te si je probio ruku glavom cavla. Ucio sam samo da to vise ne viđam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije