Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalac navršio 34 godine

Cristiano Ronaldo imao rođendan, a jedan klub je zaboravio čestitati

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
06.02.2019.
u 08:41

A Madrid je napustio kao najbolji strijelac kraljevskog kluba u povijesti

Cristiano Ronaldo u utorak je navršio 34 godine. Portugalac je u dosadašnjoj karijeri pet puta izabran za najboljeg nogometaša u Fifinom izboru, a isto toliko je dobio i Zlatnih lopti.

Lani je na spektakularan način otišao iz madridskog Reala u Juventus za koji je u 22 utakmice zabio 17 golova. A Madrid je napustio kao najbolji strijelac kraljevskog kluba u povijesti.

Ronaldo je u devet godina provedenih na Santiago Bernabeu osvojio četiri Lige prvaka, tri u nizu, te po dva naslova španjolskog prvaka i Kupa kralja. Za Real je zabio 450 golova u 438 utakmica i godinama je bio najveći Realov brend.

No sve to nije dovoljno da se Real sjeti Ronaldovog rođendana. Portugalcu su rođendan čestitali, lisabonski Sporting u kojem je počeo karijeru,

Manchester United te Juventus, ali ne i Real. Mnogi su 'zaboravne' Madriđane prozivali na društvenim mrežama.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Ključne riječi

Komentara 2

NI
NikoCro
09:28 06.02.2019.

Zaboravio je i on ici na dodjele nagrada

NI
nisamguzonjinsin
09:07 06.02.2019.

Perez je "zaboravio" sve Realove velikane pa i one domaće kao Raul i Casilass tako da ovo nije ništa čudno. Ali vrlo brzo će i navijači zaboraviti njega kada se bude birao novi predsjednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije