Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventusov dvojac

Mario Mandžukić je razlog zbog kojeg se Cristiano Ronaldo ponovno smiješi

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.02.2019.
u 16:57

Trener Massimiliano Allegri bio je ljutit na bivšeg hrvatskog reprezentativca, ali talijanski mediji bili su mnogo blaži

Juventus je prošlog vikenda pobjedu protiv Parme ispustio u trećoj minuti sudačke nadoknade. Njihov dvoboj 22. kola talijanske lige u Torinu završio je 3:3 nakon što je Stara dama vodila 2:0 i 3:1.

Gosti su do boda stigli nakon kiksa Marija Mandžukića, koji je u ovoj utakmici nosio kapetansku vrpcu, kada je u nastavku akcije Gervinho zabio za izjednačenje.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Trener Massimiliano Allegri bio je ljutit na bivšeg hrvatskog reprezentativca, ali talijanski mediji bili su mnogo blaži. Oni se više bave igrom i Mandžukićevom sjajnom suradnjom s Cristianom Ronaldom.

Zaključili su kako portugalskoj zvijezdi nedostaje Mandžo, a to se moglo vidjeti zadnjih mjesec dana kada je Mario zbog ozljede lijevog bedra bio na poštedi.

'Mandžukić je namjestio Ronaldu treći pogodak u sezoni. Isto toliko je i Portugalac namjestio Mariju. Ronaldo se ponovno može smiješiti, vratio se igrač koji mu olakšava posao', piše Gazzetta dello Sport.

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije