Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESPN birao:

Ćorluka u jedanaestorki Premiershipa koja je zaslužila bolji klub

'Vedran Corluka, Tottenham Hotspur Photo: Press Association/Pixsell'
'Mike EgertonPress Association/Pi'
21.06.2011.
u 12:19

Američka televizijska kuća ESPN dala je svoj izbor jedanaestorke Premiershipa koja zaslužuje bolji klub

U toj je momčadi, koja je složena u formaciji 4-4-2, mjesto na desnom bočnom našao i hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, član Tottenhama.

"Za razliku od pozicije lijevog bočnog, Premier liga ne vrvi ekstra kvalitetnim desnim braničima. A Ćorluka je definitivno u samom vrhu. Sezonu 2009./10. odigrao je za zaborav, ali kad je zdrav, Vedran je odličan u obrambenom dijelu igre, čime nadoknađuje malo slabiju igru prema naprijed. Uostalom, bi li bio gori od trenutačnih desnih bočnih u Manchester Unitedu (blizanci Da Silva), Manchester Cityju (Zabaleta) i Chelsei (Branislav Ivanović)?", pitaju se na ESPN-u.

Komentara 8

SA
santos008
14:28 21.06.2011.

U odbrambenim zadacima velika nula,u ofanzivi super.

RI
Riznica
12:25 21.06.2011.

Ma dajte, pa taj je pola prvenstva presjedio na klupi !\"

VA
Vatrenko
13:51 21.06.2011.

Carli mi je odlican igrac. Desno, stoper, zadnji vezni, bilo gdje. Svaka cast. Za svaku pohvalu!!! I sigurno bi mogao u veci klub. No bolje je da ostane jer tu bar igra... ma da se nikad nezna kod redknappa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije