Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Čop zabio Realu, Sporting ga imao na konopcima, ali kraljevski klub je slavio nevjerojatnim preokretom

Sporting Gijon - Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.04.2017.
u 18:07

Real Madrid teškom je mukom došao do pobjede u 32. kolu Primere na gostovanju kod Sporting Gijona. Iako je domaća momčad dva puta vodila, imala bod do 90. minute, na kraju je vodeća momčad lige došla do pobjede 3:2 i tri ogromna boda u borbi za naslov prvaka.

Trener lidera prvenstva odlučio se kockati, odmarao je glavne igrače za uzvrat Lige prvaka protiv Bayerna pa je na teren od prve minute poslao sljedeću momčad: Casilla; Danilo, Ramos, Nacho, Coentrao - Isco, Kovačić, James - Lucas, Morata, Asensio. Dakle, jedino je Ramos od prvotimaca zaigrao u startu, a na kraju se uspostavilo da je to dobra odluka jer je Real slavio i odmorio važne igrače, iako su drhtali do posljednjih trenutaka.

Sporting je poveo već u 14. minuti kada je Mikel Vesga sjajno prebacio cijelu obrabnu Reala, a Duje Čop utrčao u prazan prostor i majstorski zatresao mrežu.

Na žalost domaćih navijača, radost nije dugo trajala, već tri minute kasnije Isco se sjajno oslobodio čuvara te odličnim udarcem postavio rezultat s kojim se otišlo i na odmor. 

Početkom nastavka Vesga, koji je asistirao Čopu kod prvog gola, je pokazao da je inspiriran danas pa je nakon njegova udarca glavom Sporting Gijon opet poveo. No, ni ovoga puta nije dugo trajalo njihovo vodstvo jer je u 59. minuti Morata sve vratio na početak. Danilo je ubacio s desne strane, a napadač Reala glavom je zabio svoj 12. prvenstveni gol ove sezone.

Real je nakon toga bacio sve karte u napad, pritiskao i promašivao, a kad se činilo da je sve gotovo,  opet se ukazao Isco. Španjolski nogometaš u 90. minuti zabio je za potpuni preokreto i svojim drugim golom na susretu postao junak kraljevskog kluba. Real je ove sezone osvojio najviše bodova u cijeloj ligi nakon preokreta na gostovanjima...

Čop je u redovima Sportinga igrao do 79. minute, a Mateo Kovačić kod Reala do 89. Luka Modrić susret je odgledao s klupe.

>>Bale zbog Modrića izazvao pobunu u Realu! Evo što mu smeta

Rezultati by SofaScore

Komentara 4

MU
muh
08:13 16.04.2017.

Bez Lukice su jači

ZO
zoca
18:17 15.04.2017.

Mislio sam da ce biti od Kovacica biti igrac ali sam se prevario,cijelu utakmicu protiv Gijona nije uradio nista,dobiti ovakvu priliku i odigrati tako mlako i bez zara za nevjerovati..Isco je pokazao kako se igra za klub koji ga ocigledno podcjenjuje i bez razloga drzi na klupi..James los i vidi se da je na odlasku iz kluba..Ako Modric ne popravi igru nece mu biti lako ostati u prvih 11..Kovacic razocarenje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije