Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad u drugom dijelu

CO Zagreb ispustio šest razlike protiv berlinskog Füchsea

slavko goluža
Daniel Kasap/Pixsell
24.11.2012.
u 19:38

Imali su u jednom trenutku u drugom poluvremenu igrači Slavka Goluže 16:10, ali nisu izdržali protiv "lisica" u šestom kolu rukometne Lige prvaka.

Rukometaši CO Zagreba imali su "lisice" na pladnju! Protiv Füchsea su u šestom kolu Lige prvaka u jednom trenutku vodili 16:10, imali su i 19:13, no nisu izdržali do kraja i na kraju su upisali poraz 24:25 (12:9).

Prvi strijelac Zagreba bio je Stepančić s osam golova, dok je Horvat šest puta zabio. Mladi vratar Ivić imao je 12 obrana. Kod gostiju Igropulo je zabio najviše, šest golova.

Nakon šest odigranih kola Zagreb je i dalje četvrti sa tri boda, prva je Barcelona s maksimalnih 12, a Füchse ima 10.

Kasnije opširnije...

Komentara 1

Avatar Point_of_view
Point_of_view
20:37 24.11.2012.

Nazalost za njih vrijedi isto sto i za Dinamo. Dinamo do 60 minute a oni do 45 minute jos nekako funkcioniraju a nakon toga jedva se vuku po terenu. Nazalost tako je bilo i u Berlinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije