Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Clippersi nanizali 15 pobjeda, pali i Celticsi

'Los Angeles Clippers Blake Griffin (C) passes under pressure from Miami Heat's  LeBron James (R) and Mario Chalmers during their NBA basketball game in Los Angeles, California, November 14, 2012. RE
Reuters
28.12.2012.
u 11:10

Oklahoma i LA Clippersi slavili su u noći s četvrtka na petak u NBA ligi.

Oklahoma je dočekala Dallas Maverickse, a pobjednik se odlučivao nakon produžetka. Kevin Durant imao je sjajnu večer, ubacio je 40 koševa te osam puta skočio, pet puta asistirao i tri puta blokirao.

Iako su Mavericksi vodili i sa 11 razlike, City je uspio uhvatiti priključak, a u produžetku je zasjao Russel Westbrook, koji je postigao osam koševa i preokrenuo na stranu domaćina.

Clippersi su kod kuće pobijedili Celticse s impresivnih 107:77 te su time postali prva momčad koja je nanizala 15 pobjeda zaredom. Posljednjima je to uspjelo Celticsima prije četiri godine, oni su imali 19 pobjeda.

Najbolji su bili Barnes sa 21 košem te kod gostiju Garnett sa 16 ubačaja.

Oklahoma City – Dallas 111:105, produžetak

LA Clippers – Boston 106:77

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije