Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVJET LIJEČNIKA

Clijsters odustala od Western & Southern Opena

Kim Clijsters
Foto: Reuters/Pixsell
21.08.2020.
u 19:37

Bivša najbolja tenisačica svijeta odustala je od nastupa zbog ozljede abdomena

Belgijanka Kim Clijsters (37) zbog ozljede se povukla s Western & Southern Opena koji se tradicionalno održavao u Cincinnatiju, ali ove godine zbog koronavirusa domaćin je New York.

Bivša najbolja tenisačica svijeta odustala je od nastupa zbog ozljede abdomena, međutim nada se kako će se oporaviti do početka US Open koji počinje posljednjeg dana ovog mjeseca.

- Razočarajuće je što se moram povući, ali nakon razgovora s liječnikom i mojim timom, treba mi malo više vremena za oporavak -rekla je Clijsters, koji je na Western and Southern Openu slavila 2010. godine.

- Zahvalna sam što mogu ostati u "balonu" i nastaviti se pripremati sa svojim timom ovdje u Nacionalnom teniskom centru USTA Billie Jean King - dodala je 37-godišnja Belgijanka.

Clijsters je dobila pozivnicu za nastup na Western & Southern Openu, baš kao i na US Openu na kojem je slavila tri puta (2005, 2009, 2010).

Belgijanka se vratila iz mirovine tenisu na turniru u Dubaiju u veljači gdje je u prvom kolu poražena od Španjolke Garbine Muguruze.

Prije prekida sezone odigrala je još jedan meč, na turniru u meksičkom Monterreyu gdje je bolja od nje bila Britanka Johanna Konta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije