Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanja Vlade Čapljića

'Šuker je goloruk krenuo na naoružanog zetovca: Imao je pištolj, na kraju ga je udarila moja supruga!'

Davor Šuker
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
20.08.2020.
u 21:23

- Vozač me pokušao udariti nogom. Refleksno sam ga uhvatio za nogu, pa je preko stepenica pao na beton - prisjetio se te zgode nekadašnji nogometaš Dinama

Vlado Čapljić, nekadašnji nogometaš Dinama koji je na Maksimir stigao iz Partizana u sezoni 1987/88., prisjetio se u razgovoru s kolumnistom Monda Nebojšom Petrovićem nekih ludih detalja iz vremena dok je nosio dres zagrebačkog kluba.  

Osobito se široko nasmiješio kada se sjetio nezaboravne i javnosti nepoznate scene koju je proživio uz Davora Šukera, odnosno zgode s vozačem tramvaja koja je, srećom, završila bez redaka na stranicama crne kronike.

- Obojica smo bili ozlijeđeni i išli smo kod nekakvog nadriliječnika da nam to pogleda i da nam da nekakve trave. Šuker me čekao ispred maksimirskoga stadiona i kada sam pokušao sjesti u njegov automobil, niski Peugeot, on je iznenada krenuo.

Pokleknuo sam, pogledao što je bilo, pa pokušao opet ući u vozilo. Međutim, Šuker je ponovo krenuo. Upitao sam ga: 'Davore, što ti je? Polomit ćeš mi noge! A on mi je na to ukazao da se vozač tramvaja nalazi iza automobila i da ga pokušava udariti. I, istina, stajali smo na tramvajskim tračnicama. 

Pogledao sam prema tračnicama, zamolio vozača da pričeka trenutak da uđem u automobil i u tom sam se trenutku našao u visini vrata tramvaja. Vozač me na to pokušao udariti nogom. Refleksno sam ga uhvatio za nogu, pa je preko stepenica pao na beton. Kako je pao, tako mu je ispao pištolj! Imao je pištolj! - započeo je tu ludu priču Čapljić.

- Tu smo shvatili koliko je sati. Doduše, Davor je čak izašao iz automobila i krenuo prema njemu, no stao sam ga smirivati budući da je zetovac bio naoružan. Smirivao sam i tog vozača, objašnjavao mu da živim od nogometa, okupili su se i brojni ljudi. I točno kada sam uspio sve spustiti na zemlju, vozaču je doletjela vrećica u glavu! - kazao je Čapljić.

- Okrenuo sam se da vidim tko ga je udario, a kada tamo, moja vlastita supruga! Vidjela je pri povratku s tržnice da se nalazim u nevolji i odlučila se umiješati. 

Davor i ja smo se pogledali i u tom trenutku rekli: Ako ovo sada preživimo, dobro je. Na kraju je ispalo smiješno jer je vozač odustao od obračuna i sjeo natrag u tramvaj uz riječi: Vi jednostavno niste normalni - prepričao je zgodu.

Ključne riječi

Komentara 14

HE
Hejterkojimrzisve
21:59 20.08.2020.

Sezona kiselih krastavaca se nastavlja u VL ocito cijelu godinu ...

FA
fajlpz
23:01 20.08.2020.

Ko još normalan parkira na tračnice.

MA
maximinimax
05:16 21.08.2020.

Prepotentni glupani i još se hvale. Normalnome ne pada na pamet zaustavljati tramvaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije