Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup konfederacija

Bravo za Brava! Obranio sva tri jedanaesterca i odveo Čile u finale

Čile - Portugal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
28.06.2017.
u 23:22

Čile je prvi finalist Kupa konfederacija nakon što je u polufinalu u Kazanu bio uspješniji od europskog prvaka Portugala sa 3:0 boljim izvođenjem 11-eraca

Prvak Južne Amerike, nogometna reprezentacija Čilea prvi je finalist Kupa konfederacija nakon što je u polufinalu u Kazanu bila uspješnija od europskog prvaka Portugala sa 3:0 boljim izvođenjem 11-eraca jer nakon 120 minuta igre nije bilo pogodaka.  

Iako su obje momčadi tijekom utakmice imale nekoliko izglednih prilika za pogodak, mreže se nisu tresle ponajviše zahvaljujući raspoloženim vratarima.

U raspucavanju s bijele točke u junaka se pretvorio vratar Čilea Claudio Bravo koji je obranio sva tri udarca portugalskih igrača, Quaresme, Moutinha i Nanija. S druge strane, Vidal, Aranguiz i Sanchez su svladali Ruija Patricija.

U drugom polufinalu u četvrtak će u Sočiju igrati svjetski prvak Njemačka i prvak Sjeverne i Srednje Amerike Meksiko.

Finale će se igrati u nedjelju u Sankt Peterburgu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije