Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugal

Potez kapetana: Cristiano Ronaldo nagradu dao suigraču

Cristiano Ronaldo
25.06.2017.
u 20:28

Za igrača utakmice igranoj u St. Peterburgu izabran je Cristiano Ronaldo koji je zabio iz jedanaesterca. No zvijezda madridskog Reala nagradu je dala suigraču Bernardu Silvi

U polufinalu Kupa konfederacija Portugal igra protiv Čilea. Izabranici Fernanda Santosa završnicu turnira u Rusiji potvrdili su pobjedom protiv Novog Zelanda (4:0).

Za igrača utakmice igranoj u St. Peterburgu izabran je Cristiano Ronaldo koji je zabio iz jedanaesterca. No zvijezda madridskog Reala nagradu je dala suigraču Bernardu Silvi.

Novi igrač Manchester Cityja također je bio strijelac na utakmici koju je odigrao jako dobro, a što je promaklo žiriju. Cristiano Ronaldo je ispravio pogrešku.

 

Obrigado @cristiano ! 🔝🇵🇹😃👍 📸 @francisco_paraiso

A post shared by Bernardo Carvalho E Silva (@bernardocarvalhosilva) on

Komentara 8

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
07:07 26.06.2017.

Sve je to samo PR

ME
MejaCity
06:05 26.06.2017.

a nagrada je ili kazna mjesec dana citanja vecernjeg besplatno ovakve cuvene članke...

CR
crocro
07:44 26.06.2017.

Ta vrsta nagrade za Ronalda je mačji kašalj. Čudim se da nekome ne preusmjeri nagradu u obliku "zlatne lopte" ili druge slične vrijedne nagrade koje strastveno skuplja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije