Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA LIGA

City slavio na krilima Jesusa i nastavio utrku s Liverpoolom

Gabriel Jesus i Raheem Sterling
Foto: Reuters/Pixsell
14.01.2019.
u 23:11

City je od 19. minuti igrao s igračem više nakon što je sudac pokazao izravan crveni karton braniču Wolverhamptona Willyju Bolyju zbog opasnog starta na Bernardu Silvi.

U posljednjoj utakmici 22. kola Premiershipa Manchester City je na svom Etihadu svladao Wolverhampton s 3:0.

Junak građana bio je Gabriel Jesus koji se u strijelce upisao u 10. i 39. minuti iz jedanaesterca. Treći gol na utakmici postigao je Conor Coady koji je skrenuo loptu u vlastitu mrežu nakon ubačaja Kevina de Bruynea.

Treba reći da je City od 19. minuti igrao s igračem više nakon što je sudac pokazao izravan crveni karton braniču Wolverhamptona Willyju Bolyju zbog opasnog starta na Bernardu Silvi.

Manchester City (53) ovom se pobjedom vratio na četiri boda zaostatka za vodećim Liverpoolom (57).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije