Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIRO NA DODJELI NAGRADA

Ćiro: Ugasio bih Republiku Srpsku da sam izborio SP

Miroslav Ćiro Blažević
\'STR\'
22.01.2010.
u 12:01

Bivši izbornik reprezentacije BiH izjavio je da bi Republika Srpska nestala da je on s Bosnom i Hercegovinom uspio izborili Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, piše Avaz.

- Da se BiH plasirala na Svjetsko prvenstvo, Republika Srpska bi nestala, jer bi za njih to bio udarac od kojeg se nikad ne bi oporavili. Pozicija BiH bi se u svijetu toliko popravila da to nitko ne bi povjerovao - rekao je Ćiro za Avaz.

U utorak je Ćiro u Sarajevu primio "Avaz Twist Tower" - nagradu za osobu godine u BiH.

- Nagrada me veoma obradovala, radostan sam zbog ponovnog dolaska u Sarajevo. Međutim, kada sam došao, osjetio sam veliku tugu, jer više nisam ovdje. Nisam prebolio rastanak s reprezentacijom BiH - rekao je Blažević i dodao:

- Imao sam plan i program čija je dimenzija bila mnogo veća od ove sportske. Nažalost, to je prepoznao samo jedan čovjek, Valentin Inzko. Jedini je shvatio što smo sve propustili kad se nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo - rekao je Ćiro.

Za kraj je Ćiro rekao da je s klupe otišao zbog predsjednika NSBiH Sulejmana  Čolakovića.

- Mjesto izbornika napustio samo zbog predsjednika NSBiH Sulejmana Čolakovića. On je to želio i na kraju ostvario.

Komentara 4

KR
kroon
13:53 22.01.2010.

e moj ciro...pa osrednjem treneru bi to uspjelo sa onakvim igracima

MA
matina
14:18 22.01.2010.

E moj konju ciro je jdnom bio 3 na svijetu a kao prvo to su samo talenti a daleko od dobrih igraca.misimovic nije htio da igra u zenici ,bosnu je ciro izveona pravi put ali taj cilj nikad se neceikad se nece ostvarit,jer bosna nikad nece ici na svj.prvenstvo.

OB
-obrisani-
18:54 22.01.2010.

Hvala tebi Ciro, za sve sto si napravio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije